Altitude Graphic Production & Edition SCRL

Particuliere bedrijvenMusea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen • Altitude Graphic Production & Edition SCRL
Private companiesMuseums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens • Altitude Graphic Production & Edition SCRL

Contactgegevens Altitude Graphic Production & Edition SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Altitude Graphic Production & Edition SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Altitude Graphic Production & Edition SCRL

Regio (region): Brussel (Sint-Joost-ten-node), België

Adres (address): Sint-Jooststraat 15,1210, België

Telefoon (phone): 02 223 70 55 02 223 70 55

Fax (fax): 02 223 75 32 02 223 75 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Altitude Graphic Production & Edition SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Altitude Graphic Production & Edition SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Altitude Graphic Production & Edition SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Altitude Graphic Production & Edition SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Altitude Graphic Production & Edition SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Altitude Graphic Production & Edition SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Altitude Graphic Production & Edition SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Altitude Graphic Production & Edition SCRL
Products information Altitude Graphic Production & Edition SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE09993682861
Ondernemingsnummer: 1030761718
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Altitude Graphic Production & Edition SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Altitude Graphic Production & Edition SCRL
(Get full report from official database of BE for Altitude Graphic Production & Edition SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Altitude Graphic Production & Edition SCRL
Addition kinds of activities for Altitude Graphic Production & Edition SCRL

382999. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
17310403. Branddetectie en inbraakalarmsystemen specialisatie | Fire detection and burglar alarm systems specialization
22990204. Tapijtkussens, vilt | Carpet cushions, felt
25319904. Stoelen, tafel en arm | Chairs, table and arm
34960302. Papierklemmen, gemaakt van gekochte draad | Paper clips, made from purchased wire
36799910. Resonante rieten apparaten, elektronisch | Resonant reed devices, electronic

Werken bij Altitude Graphic Production & Edition SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Altitude Graphic Production & Edition SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Altitude Graphic Production & Edition SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Altitude Graphic Production & Edition SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

  • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

  • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • HUISHOUDHULP VOOR MELLE - MERELBEKE (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Melle, Merelbeke.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van Altitude Graphic Production & Edition SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Altitude Graphic Production & Edition SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Altitude Graphic Production & Edition SCRL. Laat een reactie achter voor Altitude Graphic Production & Edition SCRL. Altitude Graphic Production & Edition SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Altitude Graphic Production & Edition SCRL. Leave a respond for Altitude Graphic Production & Edition SCRL. Altitude Graphic Production & Edition SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Altitude Graphic Production & Edition SCRL op de google maps. Adres en contacten Altitude Graphic Production & Edition SCRL
Location of Altitude Graphic Production & Edition SCRL on the google maps. Address and contacts of Altitude Graphic Production & Edition SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Altitude Graphic Production & Edition SCRL Altitude Graphic Production & Edition SCRL: Firket-Brandenberg-Crahay-Pichault & Associés | DRUKKERIJ PATTYN NV | DE BLAISANT DAGVERZORINGSCENTRUM VOOR BEJAARDEN | Gima Machines BVBA | Global Services

Other related companies as Altitude Graphic Production & Edition SCRL: Firket-Brandenberg-Crahay-Pichault & Associés | DRUKKERIJ PATTYN NV | DE BLAISANT DAGVERZORINGSCENTRUM VOOR BEJAARDEN | Gima Machines BVBA | Global Services

Altitude Graphic Production & Edition SCRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Joost-ten-node), België. De volledige naam van het bedrijf is Altitude Graphic Production & Edition SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09993682861. Het bedrijf Altitude Graphic Production & Edition SCRL bevindt zich op het adres: Sint-Jooststraat 15,1210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 410,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Altitude Graphic Production & Edition SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Altitude Graphic Production & Edition SCRL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Altitude Graphic Production & Edition SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Altitude Graphic Production & Edition SCRL, openstaande posities, locatie van Altitude Graphic Production & Edition SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Altitude Graphic Production & Edition SCRL is a company, that was registered 2008 in Brussel (Sint-Joost-ten-node) region, Belgium. Full name of company is Altitude Graphic Production & Edition SCRL, company assigned to the tax number BE09993682861. The company Altitude Graphic Production & Edition SCRL is located at the address: Sint-Jooststraat 15,1210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 410,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Altitude Graphic Production & Edition SCRL were not found.
The main activity of Altitude Graphic Production & Edition SCRL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Altitude Graphic Production & Edition SCRL is not available. You also can look at reviews of Altitude Graphic Production & Edition SCRL, open positions, location of Altitude Graphic Production & Edition SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Altitude Graphic Production & Edition SCRL, Brussel (Sint-Joost-ten-node): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Altitude Graphic Production & Edition SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Altitude Graphic Production & Edition SCRL, Brussel (Sint-Joost-ten-node): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Altitude Graphic Production & Edition SCRL, employees, financial statistics.