Active Media

Contactgegevens Active Media: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Active Media: address, phone, fax, email, website, opening hours

Active Media

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Kapellensteenweg 35,2920, België

Telefoon (phone): 03 666 13 07 03 666 13 07

Fax (fax): 03 666 13 09 03 666 13 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Active Media: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Active Media"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Active Media"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Active Media, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Active Media. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Active Media, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Active Media. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Active Media
Products information Active Media

BTW identificatienummer (tax): BE04379943847
Ondernemingsnummer: 3504058837
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 471,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Active Media zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Active Media
(Get full report from official database of BE for Active Media)

Aanvulling soorten activiteiten voor Active Media
Addition kinds of activities for Active Media

4613. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
738102. Detective diensten | Detective services
25150202. Doosveren, samengesteld | Box springs, assembled
32510106. Slumped brick | Slumped brick
32990407. Plaques: klei, gips of papier mache | Plaques: clay, plaster, or papier mache
35359902. Bulkbehandelingstransportsystemen | Bulk handling conveyor systems
38619906. Apparatuur voor geluidsopname en reproductie, film | Sound recording and reproducing equipment, motion picture
84129901. Historische samenleving | Historical society

Werken bij Active Media: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Active Media: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Active Media. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Active Media. Looking for open vacancies in other companies

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van Active Media in sociale netwerken
Look for responds of Active Media in social networks

Lees alle opmerkingen voor Active Media. Laat een reactie achter voor Active Media. Active Media bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Active Media. Leave a respond for Active Media. Active Media on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Active Media op de google maps. Adres en contacten Active Media
Location of Active Media on the google maps. Address and contacts of Active Media

Andere gerelateerde bedrijven als come Active Media Active Media: HEYNDERICKX LUC bvba RENAULT | Dambrain SPRLU | AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV | KARCHER CENTER LIMBURG | Georges Van Den Abeele

Other related companies as Active Media: HEYNDERICKX LUC bvba RENAULT | Dambrain SPRLU | AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV | KARCHER CENTER LIMBURG | Georges Van Den Abeele

Active Media is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is Active Media, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04379943847. Het bedrijf Active Media bevindt zich op het adres: Kapellensteenweg 35,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 471,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Active Media zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Active Media is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Active Media is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Active Media, openstaande posities, locatie van Active Media op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Active Media is a company, that was registered 1986 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is Active Media, company assigned to the tax number BE04379943847. The company Active Media is located at the address: Kapellensteenweg 35,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 471,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Active Media were not found.
The main activity of Active Media is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Active Media is not available. You also can look at reviews of Active Media, open positions, location of Active Media on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Active Media, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Active Media, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Active Media, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Active Media, employees, financial statistics.