Jalajel Laïla

Contactgegevens Jalajel Laïla: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jalajel Laïla: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jalajel Laïla

Regio (region): Eupen, België

Adres (address): Aachener Strasse 81,4700, België

Telefoon (phone): 087 76 33 67 087 76 33 67

Fax (fax): 087 55 67 26 087 55 67 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jalajel Laïla: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jalajel Laïla"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jalajel Laïla"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jalajel Laïla, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jalajel Laïla. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jalajel Laïla, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jalajel Laïla. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jalajel Laïla
Products information Jalajel Laïla

BTW identificatienummer (tax): BE04999298095
Ondernemingsnummer: 3410400390
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 113,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Jalajel Laïla zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jalajel Laïla
(Get full report from official database of BE for Jalajel Laïla)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jalajel Laïla
Addition kinds of activities for Jalajel Laïla

10440100. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
22810205. Nylon garen, spinnen van nietje | Nylon yarn, spinning of staple
33990104. Plak, metaal | Paste, metal
34420402. Garage deuren, overhead: metaal | Garage doors, overhead: metal
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
35829901. Droogreinigingsapparatuur en machines, commercieel, nec | Drycleaning equipment and machinery, commercial, nec
50850704. vlechten | Twine
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds

Werken bij Jalajel Laïla: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jalajel Laïla: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jalajel Laïla. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jalajel Laïla. Looking for open vacancies in other companies

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Graafkraanmachinist (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van graafwerken op verschillende werven - Nivelleren - Onderhoud van materiaal - Materialen aanbrengen - Sleuven, beschoeiingen, bouwputten uitvoeren

  • Monteur (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van Jalajel Laïla in sociale netwerken
Look for responds of Jalajel Laïla in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jalajel Laïla. Laat een reactie achter voor Jalajel Laïla. Jalajel Laïla bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jalajel Laïla. Leave a respond for Jalajel Laïla. Jalajel Laïla on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jalajel Laïla op de google maps. Adres en contacten Jalajel Laïla
Location of Jalajel Laïla on the google maps. Address and contacts of Jalajel Laïla

Andere gerelateerde bedrijven als come Jalajel Laïla Jalajel Laïla: Parti Socialiste Federation de Charleroi | Microtech | Petrus Neon | Stichting Nationale voor Hulp aan Zwaar Verbranden | Jos Martens Racing

Other related companies as Jalajel Laïla: Parti Socialiste Federation de Charleroi | Microtech | Petrus Neon | Stichting Nationale voor Hulp aan Zwaar Verbranden | Jos Martens Racing

Jalajel Laïla is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Eupen, België. De volledige naam van het bedrijf is Jalajel Laïla, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04999298095. Het bedrijf Jalajel Laïla bevindt zich op het adres: Aachener Strasse 81,4700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 113,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Jalajel Laïla zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jalajel Laïla is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jalajel Laïla is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jalajel Laïla, openstaande posities, locatie van Jalajel Laïla op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jalajel Laïla is a company, that was registered 2007 in Eupen region, Belgium. Full name of company is Jalajel Laïla, company assigned to the tax number BE04999298095. The company Jalajel Laïla is located at the address: Aachener Strasse 81,4700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 113,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Jalajel Laïla were not found.
The main activity of Jalajel Laïla is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Jalajel Laïla is not available. You also can look at reviews of Jalajel Laïla, open positions, location of Jalajel Laïla on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jalajel Laïla, Eupen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jalajel Laïla, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jalajel Laïla, Eupen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jalajel Laïla, employees, financial statistics.