WORLDSITES FLANDERS

Contactgegevens WORLDSITES FLANDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WORLDSITES FLANDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WORLDSITES FLANDERS

Regio (region): Hamme, België

Adres (address): St. Jansstraat 27 Bus 5,9220, België

Telefoon (phone): +32 (16) 814-12-32 +32 (16) 814-12-32

Fax (fax): 052 49 99 53 052 49 99 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WORLDSITES FLANDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WORLDSITES FLANDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WORLDSITES FLANDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WORLDSITES FLANDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WORLDSITES FLANDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WORLDSITES FLANDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WORLDSITES FLANDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WORLDSITES FLANDERS
Products information WORLDSITES FLANDERS

BTW identificatienummer (tax): BE09208709716
Ondernemingsnummer: 1764099121
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in WORLDSITES FLANDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WORLDSITES FLANDERS
(Get full report from official database of BE for WORLDSITES FLANDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WORLDSITES FLANDERS
Addition kinds of activities for WORLDSITES FLANDERS

3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
374301. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives
26790600. Telegraaf, teletype, en het toevoegen van machinepapier | Telegraph, teletype, and adding machine paper
28999905. Koolstof verwijderend oplosmiddel | Carbon removing solvent
32310502. Wetenschappelijk en technisch glaswerk: van aangekochte glas | Scientific and technical glassware: from purchased glass
35520302. Doekspreidingsmachines | Cloth spreading machines
76991701. Bakpan glazen en reinigen | Baking pan glazing and cleaning

Werken bij WORLDSITES FLANDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WORLDSITES FLANDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WORLDSITES FLANDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WORLDSITES FLANDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Autopoetsers (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Tongeren zijn we regelmatig op zoek naar kandidaten voor het poetsen van auto's.

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

Zoek naar antwoorden van WORLDSITES FLANDERS in sociale netwerken
Look for responds of WORLDSITES FLANDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WORLDSITES FLANDERS. Laat een reactie achter voor WORLDSITES FLANDERS. WORLDSITES FLANDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WORLDSITES FLANDERS. Leave a respond for WORLDSITES FLANDERS. WORLDSITES FLANDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WORLDSITES FLANDERS op de google maps. Adres en contacten WORLDSITES FLANDERS
Location of WORLDSITES FLANDERS on the google maps. Address and contacts of WORLDSITES FLANDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come WORLDSITES FLANDERS WORLDSITES FLANDERS: ALGEMENE RENOVATIEWERKEN RENOPLAN NV | de Marneffe Yves | Qualivino N.V. | metalion cvba | pasangan jiwa dalnet

Other related companies as WORLDSITES FLANDERS: ALGEMENE RENOVATIEWERKEN RENOPLAN NV | de Marneffe Yves | Qualivino N.V. | metalion cvba | pasangan jiwa dalnet

WORLDSITES FLANDERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Hamme, België. De volledige naam van het bedrijf is WORLDSITES FLANDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09208709716. Het bedrijf WORLDSITES FLANDERS bevindt zich op het adres: St. Jansstraat 27 Bus 5,9220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in WORLDSITES FLANDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WORLDSITES FLANDERS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WORLDSITES FLANDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WORLDSITES FLANDERS, openstaande posities, locatie van WORLDSITES FLANDERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WORLDSITES FLANDERS is a company, that was registered 2017 in Hamme region, Belgium. Full name of company is WORLDSITES FLANDERS, company assigned to the tax number BE09208709716. The company WORLDSITES FLANDERS is located at the address: St. Jansstraat 27 Bus 5,9220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in WORLDSITES FLANDERS were not found.
The main activity of WORLDSITES FLANDERS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WORLDSITES FLANDERS is not available. You also can look at reviews of WORLDSITES FLANDERS, open positions, location of WORLDSITES FLANDERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WORLDSITES FLANDERS, Hamme: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WORLDSITES FLANDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WORLDSITES FLANDERS, Hamme: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WORLDSITES FLANDERS, employees, financial statistics.