Webwork BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Webwork BVBA
Private companiesMetal Mining • Webwork BVBA

Contactgegevens Webwork BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Webwork BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Webwork BVBA

Regio (region): Heusden-Zolder (Heusden), België

Adres (address): Lochtemanweg 88,3550, België

Telefoon (phone): 011 45 67 87 011 45 67 87

Fax (fax): 011 45 50 78 011 45 50 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Webwork BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Webwork BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Webwork BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Webwork BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Webwork BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Webwork BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Webwork BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Webwork BVBA
Products information Webwork BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02123626708
Ondernemingsnummer: 7576965332
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Webwork BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Webwork BVBA
(Get full report from official database of BE for Webwork BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Webwork BVBA
Addition kinds of activities for Webwork BVBA

508405. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
26210901. Asbest gevuld papier | Asbestos filled paper
32910300. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
33399914. Tantalum raffinage | Tantalum refining
34129900. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
36690105. Sirenen, elektrisch: voertuig-, marien-, industrieel en lucht raid | Sirens, electric: vehicle, marine, industrial, and air raid
96119905. Handelscommissie, overheid | Trade commission, government

Werken bij Webwork BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Webwork BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Webwork BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Webwork BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

Zoek naar antwoorden van Webwork BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Webwork BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Webwork BVBA. Laat een reactie achter voor Webwork BVBA. Webwork BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Webwork BVBA. Leave a respond for Webwork BVBA. Webwork BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Webwork BVBA op de google maps. Adres en contacten Webwork BVBA
Location of Webwork BVBA on the google maps. Address and contacts of Webwork BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Webwork BVBA Webwork BVBA: ATEA-DEAL | Novatris | Free Light Design SPRL | Groezarec N.V. | GREG MANSET

Other related companies as Webwork BVBA: ATEA-DEAL | Novatris | Free Light Design SPRL | Groezarec N.V. | GREG MANSET

Webwork BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder (Heusden), België. De volledige naam van het bedrijf is Webwork BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02123626708. Het bedrijf Webwork BVBA bevindt zich op het adres: Lochtemanweg 88,3550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 405,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Webwork BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Webwork BVBA is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Webwork BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Webwork BVBA, openstaande posities, locatie van Webwork BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Webwork BVBA is a company, that was registered 1988 in Heusden-Zolder (Heusden) region, Belgium. Full name of company is Webwork BVBA, company assigned to the tax number BE02123626708. The company Webwork BVBA is located at the address: Lochtemanweg 88,3550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 405,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Webwork BVBA were not found.
The main activity of Webwork BVBA is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Webwork BVBA is not available. You also can look at reviews of Webwork BVBA, open positions, location of Webwork BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Webwork BVBA, Heusden-Zolder (Heusden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Webwork BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Webwork BVBA, Heusden-Zolder (Heusden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Webwork BVBA, employees, financial statistics.