Wax Design BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Wax Design BVBA

Contactgegevens Wax Design BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wax Design BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wax Design BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Visserij 243,9000, België

Telefoon (phone): 09 329 56 17 09 329 56 17

Fax (fax): +32 (68) 916-12-69 +32 (68) 916-12-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wax Design BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wax Design BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wax Design BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wax Design BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wax Design BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wax Design BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wax Design BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wax Design BVBA
Products information Wax Design BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02464202880
Ondernemingsnummer: 2037658691
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Wax Design BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wax Design BVBA
(Get full report from official database of BE for Wax Design BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wax Design BVBA
Addition kinds of activities for Wax Design BVBA

23429900. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
59991100. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
59999907. Canvas producten | Canvas products
76990800. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service

Werken bij Wax Design BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wax Design BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wax Design BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wax Design BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

  • Operator met heftruckattest: 3 ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grobbendonk, gespecialiseerd in de productie van roofing, zijn wij op zoek naar operators met een heftruckattest. Je wordt tewerkgesteld in de 3 ploegen Je staat in voor het verpakken, labelen en vervoer naar het magazijn van de roofing. het betreft een functie 50% heftruckwerk en 50% operator werk

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

Zoek naar antwoorden van Wax Design BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wax Design BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wax Design BVBA. Laat een reactie achter voor Wax Design BVBA. Wax Design BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wax Design BVBA. Leave a respond for Wax Design BVBA. Wax Design BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wax Design BVBA op de google maps. Adres en contacten Wax Design BVBA
Location of Wax Design BVBA on the google maps. Address and contacts of Wax Design BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wax Design BVBA Wax Design BVBA: Carlin J-F | D.V.-FRESH | Noweb.be | Sovaplastics BVBA | De Vynck

Other related companies as Wax Design BVBA: Carlin J-F | D.V.-FRESH | Noweb.be | Sovaplastics BVBA | De Vynck

Wax Design BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Wax Design BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02464202880. Het bedrijf Wax Design BVBA bevindt zich op het adres: Visserij 243,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Wax Design BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wax Design BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wax Design BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wax Design BVBA, openstaande posities, locatie van Wax Design BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wax Design BVBA is a company, that was registered 2016 in Gent region, Belgium. Full name of company is Wax Design BVBA, company assigned to the tax number BE02464202880. The company Wax Design BVBA is located at the address: Visserij 243,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Wax Design BVBA were not found.
The main activity of Wax Design BVBA is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wax Design BVBA is not available. You also can look at reviews of Wax Design BVBA, open positions, location of Wax Design BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wax Design BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wax Design BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wax Design BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wax Design BVBA, employees, financial statistics.