Vorm en Letterdesign

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Vorm en Letterdesign
Private companiesMiscellaneous Retail • Vorm en Letterdesign

Contactgegevens Vorm en Letterdesign: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vorm en Letterdesign: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vorm en Letterdesign

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Vlierlaan 12,8500, België

Telefoon (phone): 056 21 04 12 056 21 04 12

Fax (fax): 056 25 83 22 056 25 83 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vorm en Letterdesign: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vorm en Letterdesign"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vorm en Letterdesign"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vorm en Letterdesign, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vorm en Letterdesign. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vorm en Letterdesign, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vorm en Letterdesign. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vorm en Letterdesign
Products information Vorm en Letterdesign

BTW identificatienummer (tax): BE06654113769
Ondernemingsnummer: 4257720947
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vorm en Letterdesign zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vorm en Letterdesign
(Get full report from official database of BE for Vorm en Letterdesign)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vorm en Letterdesign
Addition kinds of activities for Vorm en Letterdesign

399600. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
17999923. Lightning conductor erection | Lightning conductor erection
23950303. Hemstitching: voor de handel | Hemstitching: for the trade
26759902. Cutouts, papier of karton: gemaakt van aangekochte materialen | Cutouts, paper or paperboard: made from purchased materials
28690103. Butylalcohol, butanol | Butyl alcohol, butanol
35969907. Vrachtwagen (motorvoertuig) schalen | Truck (motor vehicle) scales
38420115. Sweaters | Welders' hoods
39939901. Reclame kunstwerk | Advertising artwork
59410302. Skimateriaal | Skiing equipment
72999905. Handyman service | Handyman service

Werken bij Vorm en Letterdesign: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vorm en Letterdesign: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vorm en Letterdesign. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vorm en Letterdesign. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Chauffeur CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

  • Dispatcher (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CLAEYS

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

  • werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MINUS

    Type: Vaste Job

    op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

Zoek naar antwoorden van Vorm en Letterdesign in sociale netwerken
Look for responds of Vorm en Letterdesign in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vorm en Letterdesign. Laat een reactie achter voor Vorm en Letterdesign. Vorm en Letterdesign bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vorm en Letterdesign. Leave a respond for Vorm en Letterdesign. Vorm en Letterdesign on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vorm en Letterdesign op de google maps. Adres en contacten Vorm en Letterdesign
Location of Vorm en Letterdesign on the google maps. Address and contacts of Vorm en Letterdesign

Andere gerelateerde bedrijven als come Vorm en Letterdesign Vorm en Letterdesign: Crédit à l'Industrie | De Dageraad VZW | Automatic Alarm SA | OPEL-ALEXANDER | Gisgand F

Other related companies as Vorm en Letterdesign: Crédit à l'Industrie | De Dageraad VZW | Automatic Alarm SA | OPEL-ALEXANDER | Gisgand F

Vorm en Letterdesign is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Vorm en Letterdesign, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06654113769. Het bedrijf Vorm en Letterdesign bevindt zich op het adres: Vlierlaan 12,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vorm en Letterdesign zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vorm en Letterdesign is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vorm en Letterdesign is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vorm en Letterdesign, openstaande posities, locatie van Vorm en Letterdesign op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vorm en Letterdesign is a company, that was registered 1990 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Vorm en Letterdesign, company assigned to the tax number BE06654113769. The company Vorm en Letterdesign is located at the address: Vlierlaan 12,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vorm en Letterdesign were not found.
The main activity of Vorm en Letterdesign is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vorm en Letterdesign is not available. You also can look at reviews of Vorm en Letterdesign, open positions, location of Vorm en Letterdesign on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vorm en Letterdesign, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vorm en Letterdesign, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vorm en Letterdesign, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vorm en Letterdesign, employees, financial statistics.