P.C.S. BVBA

Contactgegevens P.C.S. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.C.S. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.C.S. BVBA

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Duivenhokstraat 67,8400, België

Telefoon (phone): 059 51 66 09 059 51 66 09

Fax (fax): 059 51 66 08 059 51 66 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.C.S. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.C.S. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.C.S. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.C.S. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.C.S. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.C.S. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.C.S. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.C.S. BVBA
Products information P.C.S. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02247222900
Ondernemingsnummer: 3607055664
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in P.C.S. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.C.S. BVBA
(Get full report from official database of BE for P.C.S. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.C.S. BVBA
Addition kinds of activities for P.C.S. BVBA

20439903. Maïs, gehakt: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn, hulled: prepared as cereal breakfast food
22210601. Automotive stoffen, kunstmatige vezels | Automotive fabrics, manmade fiber
23949900. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
30690805. Orthopedische diverse, gegoten rubber | Orthopedic sundries, molded rubber
30899926. Auto-onderdelen, plastic | Automotive parts, plastic
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel

Werken bij P.C.S. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.C.S. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.C.S. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.C.S. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van P.C.S. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of P.C.S. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.C.S. BVBA. Laat een reactie achter voor P.C.S. BVBA. P.C.S. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.C.S. BVBA. Leave a respond for P.C.S. BVBA. P.C.S. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.C.S. BVBA op de google maps. Adres en contacten P.C.S. BVBA
Location of P.C.S. BVBA on the google maps. Address and contacts of P.C.S. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come P.C.S. BVBA P.C.S. BVBA: S.C.D.C. Construction SPRL | Parc du Tapis SA | V.R. Supplies NV | ARTECO N.V | S.D.S bvba

Other related companies as P.C.S. BVBA: S.C.D.C. Construction SPRL | Parc du Tapis SA | V.R. Supplies NV | ARTECO N.V | S.D.S bvba

P.C.S. BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is P.C.S. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02247222900. Het bedrijf P.C.S. BVBA bevindt zich op het adres: Duivenhokstraat 67,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in P.C.S. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.C.S. BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.C.S. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.C.S. BVBA, openstaande posities, locatie van P.C.S. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P.C.S. BVBA is a company, that was registered 1992 in Oostende region, Belgium. Full name of company is P.C.S. BVBA, company assigned to the tax number BE02247222900. The company P.C.S. BVBA is located at the address: Duivenhokstraat 67,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in P.C.S. BVBA were not found.
The main activity of P.C.S. BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of P.C.S. BVBA is not available. You also can look at reviews of P.C.S. BVBA, open positions, location of P.C.S. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.C.S. BVBA, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.C.S. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.C.S. BVBA, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.C.S. BVBA, employees, financial statistics.