Netwalker

Contactgegevens Netwalker: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Netwalker: address, phone, fax, email, website, opening hours

Netwalker

Regio (region): Maasmechelen (Meeswijk), België

Adres (address): Het Gatsken 21,3630, België

Telefoon (phone): 089 79 11 54 089 79 11 54

Fax (fax): 089 79 11 56 089 79 11 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Netwalker: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Netwalker"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Netwalker"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Netwalker, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Netwalker. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Netwalker, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Netwalker. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Netwalker
Products information Netwalker

BTW identificatienummer (tax): BE09571258544
Ondernemingsnummer: 6319030761
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 585,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Netwalker zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Netwalker
(Get full report from official database of BE for Netwalker)

Aanvulling soorten activiteiten voor Netwalker
Addition kinds of activities for Netwalker

2064. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
395201. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
22419903. Stof, dierlijke vezel: smal geweven | Fabric, animal fiber: narrow woven
26210806. Verpakkingspapier | Packaging paper
27410404. Muziek, blad: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, sheet: publishing only, not printed on site
32690105. Rockingham aardewerk | Rockingham earthenware
37280502. Doel drones | Target drones
38420101. Kogelvrije vesten | Bulletproof vests
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law

Werken bij Netwalker: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Netwalker: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Netwalker. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Netwalker. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Bachelor in de audiologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van Netwalker in sociale netwerken
Look for responds of Netwalker in social networks

Lees alle opmerkingen voor Netwalker. Laat een reactie achter voor Netwalker. Netwalker bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Netwalker. Leave a respond for Netwalker. Netwalker on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Netwalker op de google maps. Adres en contacten Netwalker
Location of Netwalker on the google maps. Address and contacts of Netwalker

Andere gerelateerde bedrijven als come Netwalker Netwalker: AAA Frost | Blieck Drankenhandel BVBA | Martens Nico | Joker Station | Nederlandse Kamer van Koophandel voor Belgi en Lux

Other related companies as Netwalker: AAA Frost | Blieck Drankenhandel BVBA | Martens Nico | Joker Station | Nederlandse Kamer van Koophandel voor Belgi en Lux

Netwalker is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Maasmechelen (Meeswijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Netwalker, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09571258544. Het bedrijf Netwalker bevindt zich op het adres: Het Gatsken 21,3630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 585,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Netwalker zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Netwalker is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Netwalker is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Netwalker, openstaande posities, locatie van Netwalker op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Netwalker is a company, that was registered 2010 in Maasmechelen (Meeswijk) region, Belgium. Full name of company is Netwalker, company assigned to the tax number BE09571258544. The company Netwalker is located at the address: Het Gatsken 21,3630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 585,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Netwalker were not found.
The main activity of Netwalker is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Netwalker is not available. You also can look at reviews of Netwalker, open positions, location of Netwalker on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Netwalker, Maasmechelen (Meeswijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Netwalker, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Netwalker, Maasmechelen (Meeswijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Netwalker, employees, financial statistics.