MTM WEB DESIGN BVBA

Contactgegevens MTM WEB DESIGN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MTM WEB DESIGN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MTM WEB DESIGN BVBA

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Kwatrechtsteenweg 156A,9230, België

Telefoon (phone): 09 369 30 44; 09 369 86 63 09 369 30 44; 09 369 86 63

Fax (fax): 09 369 43 61 09 369 43 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MTM WEB DESIGN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MTM WEB DESIGN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MTM WEB DESIGN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MTM WEB DESIGN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MTM WEB DESIGN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MTM WEB DESIGN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MTM WEB DESIGN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MTM WEB DESIGN BVBA
Products information MTM WEB DESIGN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04679595947
Ondernemingsnummer: 6839233398
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MTM WEB DESIGN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MTM WEB DESIGN BVBA
(Get full report from official database of BE for MTM WEB DESIGN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MTM WEB DESIGN BVBA
Addition kinds of activities for MTM WEB DESIGN BVBA

2048. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
344899. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
737101. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
20839903. Malt bijproducten | Malt byproducts
34299909. Orgel hardware | Organ hardware
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
35750101. Kathodestraalbuis (crt), computer terminal | Cathode ray tube (crt), computer terminal
50320501. Cinders | Cinders
86410401. Bars en restaurants, alleen leden | Bars and restaurants, members only

Werken bij MTM WEB DESIGN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MTM WEB DESIGN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MTM WEB DESIGN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MTM WEB DESIGN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van MTM WEB DESIGN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MTM WEB DESIGN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MTM WEB DESIGN BVBA. Laat een reactie achter voor MTM WEB DESIGN BVBA. MTM WEB DESIGN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MTM WEB DESIGN BVBA. Leave a respond for MTM WEB DESIGN BVBA. MTM WEB DESIGN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MTM WEB DESIGN BVBA op de google maps. Adres en contacten MTM WEB DESIGN BVBA
Location of MTM WEB DESIGN BVBA on the google maps. Address and contacts of MTM WEB DESIGN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MTM WEB DESIGN BVBA MTM WEB DESIGN BVBA: CLAEYS-VERHELST NV | CONFLUENT (EDICO) | Cools M | Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij | Inference S.A.

Other related companies as MTM WEB DESIGN BVBA: CLAEYS-VERHELST NV | CONFLUENT (EDICO) | Cools M | Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij | Inference S.A.

MTM WEB DESIGN BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is MTM WEB DESIGN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04679595947. Het bedrijf MTM WEB DESIGN BVBA bevindt zich op het adres: Kwatrechtsteenweg 156A,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MTM WEB DESIGN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MTM WEB DESIGN BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MTM WEB DESIGN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MTM WEB DESIGN BVBA, openstaande posities, locatie van MTM WEB DESIGN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MTM WEB DESIGN BVBA is a company, that was registered 2013 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is MTM WEB DESIGN BVBA, company assigned to the tax number BE04679595947. The company MTM WEB DESIGN BVBA is located at the address: Kwatrechtsteenweg 156A,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MTM WEB DESIGN BVBA were not found.
The main activity of MTM WEB DESIGN BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MTM WEB DESIGN BVBA is not available. You also can look at reviews of MTM WEB DESIGN BVBA, open positions, location of MTM WEB DESIGN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MTM WEB DESIGN BVBA, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MTM WEB DESIGN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MTM WEB DESIGN BVBA, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MTM WEB DESIGN BVBA, employees, financial statistics.