GHX - Global Healthcare Exchange

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • GHX - Global Healthcare Exchange
Private companiesEating and Drinking Places • GHX - Global Healthcare Exchange

Contactgegevens GHX - Global Healthcare Exchange: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHX - Global Healthcare Exchange: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHX - Global Healthcare Exchange

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Tervurenlaan 300,1150, België

Telefoon (phone): 02 761 48 00 02 761 48 00

Fax (fax): 02 761 48 01 02 761 48 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHX - Global Healthcare Exchange: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHX - Global Healthcare Exchange"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHX - Global Healthcare Exchange"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHX - Global Healthcare Exchange, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHX - Global Healthcare Exchange. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHX - Global Healthcare Exchange, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHX - Global Healthcare Exchange. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHX - Global Healthcare Exchange
Products information GHX - Global Healthcare Exchange

BTW identificatienummer (tax): BE08022735595
Ondernemingsnummer: 2777587890
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GHX - Global Healthcare Exchange zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHX - Global Healthcare Exchange
(Get full report from official database of BE for GHX - Global Healthcare Exchange)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHX - Global Healthcare Exchange
Addition kinds of activities for GHX - Global Healthcare Exchange

206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
222109. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
20130206. Ham, gerookt: van gekocht vlees | Ham, smoked: from purchased meat
20139912. Gehakt vlees, uit gekocht vlees | Potted meats, from purchased meat
36259911. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
37149909. Aanhangwagens, motorvoertuig | Trailer hitches, motor vehicle
79991516. Luchtballon rijdt | Hot air balloon rides

Werken bij GHX - Global Healthcare Exchange: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHX - Global Healthcare Exchange: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHX - Global Healthcare Exchange. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHX - Global Healthcare Exchange. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van GHX - Global Healthcare Exchange in sociale netwerken
Look for responds of GHX - Global Healthcare Exchange in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHX - Global Healthcare Exchange. Laat een reactie achter voor GHX - Global Healthcare Exchange. GHX - Global Healthcare Exchange bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHX - Global Healthcare Exchange. Leave a respond for GHX - Global Healthcare Exchange. GHX - Global Healthcare Exchange on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHX - Global Healthcare Exchange op de google maps. Adres en contacten GHX - Global Healthcare Exchange
Location of GHX - Global Healthcare Exchange on the google maps. Address and contacts of GHX - Global Healthcare Exchange

Andere gerelateerde bedrijven als come GHX - Global Healthcare Exchange GHX - Global Healthcare Exchange: Cenergie CVBA | De Kegel NV | PEQIÑIO | Michel SCHOONBROODT | Peter Poelman

Other related companies as GHX - Global Healthcare Exchange: Cenergie CVBA | De Kegel NV | PEQIÑIO | Michel SCHOONBROODT | Peter Poelman

GHX - Global Healthcare Exchange is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is GHX - Global Healthcare Exchange, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08022735595. Het bedrijf GHX - Global Healthcare Exchange bevindt zich op het adres: Tervurenlaan 300,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GHX - Global Healthcare Exchange zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GHX - Global Healthcare Exchange is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHX - Global Healthcare Exchange is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHX - Global Healthcare Exchange, openstaande posities, locatie van GHX - Global Healthcare Exchange op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GHX - Global Healthcare Exchange is a company, that was registered 1992 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is GHX - Global Healthcare Exchange, company assigned to the tax number BE08022735595. The company GHX - Global Healthcare Exchange is located at the address: Tervurenlaan 300,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GHX - Global Healthcare Exchange were not found.
The main activity of GHX - Global Healthcare Exchange is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GHX - Global Healthcare Exchange is not available. You also can look at reviews of GHX - Global Healthcare Exchange, open positions, location of GHX - Global Healthcare Exchange on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHX - Global Healthcare Exchange, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHX - Global Healthcare Exchange, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHX - Global Healthcare Exchange, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHX - Global Healthcare Exchange, employees, financial statistics.