Beluga Advertising & Communication BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Beluga Advertising & Communication BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • Beluga Advertising & Communication BVBA

Contactgegevens Beluga Advertising & Communication BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beluga Advertising & Communication BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beluga Advertising & Communication BVBA

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 50,2610, België

Telefoon (phone): 03 286 43 00 03 286 43 00

Fax (fax): 03 286 43 09 03 286 43 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beluga Advertising & Communication BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beluga Advertising & Communication BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beluga Advertising & Communication BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beluga Advertising & Communication BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beluga Advertising & Communication BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beluga Advertising & Communication BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beluga Advertising & Communication BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beluga Advertising & Communication BVBA
Products information Beluga Advertising & Communication BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06390991210
Ondernemingsnummer: 6229217529
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Beluga Advertising & Communication BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beluga Advertising & Communication BVBA
(Get full report from official database of BE for Beluga Advertising & Communication BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beluga Advertising & Communication BVBA
Addition kinds of activities for Beluga Advertising & Communication BVBA

222101. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
341199. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
22210203. Shirting stoffen, synthetische vezels en zijden | Shirting fabrics, manmade fiber and silk
27210202. Tijdschriften: uitgeverij en drukwerk | Magazines: publishing and printing
28349904. Extracten van botanische stoffen: poederachtig, pilair, vast, of vloeibaar | Extracts of botanicals: powdered, pilular, solid, or fluid
37140308. Wind deflectors, motorvoertuig | Wind deflectors, motor vehicle
87420200. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services

Werken bij Beluga Advertising & Communication BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beluga Advertising & Communication BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beluga Advertising & Communication BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beluga Advertising & Communication BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oordegem/Massemen/Westrem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Barkeeper (cat V) 213 (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke strandbar in De Haan zijn we op zoek naar enthousiaste studenten. Uw takenpakket bestaat uit: De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De glazen afwassen

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

Zoek naar antwoorden van Beluga Advertising & Communication BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Beluga Advertising & Communication BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beluga Advertising & Communication BVBA. Laat een reactie achter voor Beluga Advertising & Communication BVBA. Beluga Advertising & Communication BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beluga Advertising & Communication BVBA. Leave a respond for Beluga Advertising & Communication BVBA. Beluga Advertising & Communication BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beluga Advertising & Communication BVBA op de google maps. Adres en contacten Beluga Advertising & Communication BVBA
Location of Beluga Advertising & Communication BVBA on the google maps. Address and contacts of Beluga Advertising & Communication BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Beluga Advertising & Communication BVBA Beluga Advertising & Communication BVBA: Aquaben | KOXYPRO | AKSYS | BOUWMAN,RIES | INTERIOR DESIGN DISTRIBUTION

Other related companies as Beluga Advertising & Communication BVBA: Aquaben | KOXYPRO | AKSYS | BOUWMAN,RIES | INTERIOR DESIGN DISTRIBUTION

Beluga Advertising & Communication BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Beluga Advertising & Communication BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06390991210. Het bedrijf Beluga Advertising & Communication BVBA bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 50,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Beluga Advertising & Communication BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beluga Advertising & Communication BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beluga Advertising & Communication BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beluga Advertising & Communication BVBA, openstaande posities, locatie van Beluga Advertising & Communication BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beluga Advertising & Communication BVBA is a company, that was registered 2006 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is Beluga Advertising & Communication BVBA, company assigned to the tax number BE06390991210. The company Beluga Advertising & Communication BVBA is located at the address: Prins Boudewijnlaan 50,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Beluga Advertising & Communication BVBA were not found.
The main activity of Beluga Advertising & Communication BVBA is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Beluga Advertising & Communication BVBA is not available. You also can look at reviews of Beluga Advertising & Communication BVBA, open positions, location of Beluga Advertising & Communication BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beluga Advertising & Communication BVBA, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beluga Advertising & Communication BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beluga Advertising & Communication BVBA, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beluga Advertising & Communication BVBA, employees, financial statistics.