B.R.E.N.D.A. NV

Contactgegevens B.R.E.N.D.A. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.R.E.N.D.A. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.R.E.N.D.A. NV

Regio (region): Gent (Zwijnaarde), België

Adres (address): Tramstraat 57,9052, België

Telefoon (phone): 050 37 63 40 050 37 63 40

Fax (fax): +32 (56) 742-77-69 +32 (56) 742-77-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.R.E.N.D.A. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.R.E.N.D.A. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.R.E.N.D.A. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.R.E.N.D.A. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.R.E.N.D.A. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.R.E.N.D.A. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.R.E.N.D.A. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.R.E.N.D.A. NV
Products information B.R.E.N.D.A. NV

BTW identificatienummer (tax): BE08779144287
Ondernemingsnummer: 8721740722
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in B.R.E.N.D.A. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.R.E.N.D.A. NV
(Get full report from official database of BE for B.R.E.N.D.A. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.R.E.N.D.A. NV
Addition kinds of activities for B.R.E.N.D.A. NV

311199. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
20320201. Chili, met of zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili, with or without meat: packaged in cans, jars, etc.
39310000. Muziekinstrumenten | Musical instruments
51130203. Eetgerei, wegwerp plastic | Eating utensils, disposable plastic
51490301. Specerijen | Condiments
57190110. Barbecuegrills | Barbeque grills
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
92240000. Brandbescherming | Fire protection

Werken bij B.R.E.N.D.A. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.R.E.N.D.A. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.R.E.N.D.A. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.R.E.N.D.A. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • Jobstudent verkoop van Broodjes (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CULINAIRE EETWINKEL MEUNINCK

    Type: Studentenjob

    Jobstudent voor de verkoop van onze lekkere broodjes

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van B.R.E.N.D.A. NV in sociale netwerken
Look for responds of B.R.E.N.D.A. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.R.E.N.D.A. NV. Laat een reactie achter voor B.R.E.N.D.A. NV. B.R.E.N.D.A. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.R.E.N.D.A. NV. Leave a respond for B.R.E.N.D.A. NV. B.R.E.N.D.A. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.R.E.N.D.A. NV op de google maps. Adres en contacten B.R.E.N.D.A. NV
Location of B.R.E.N.D.A. NV on the google maps. Address and contacts of B.R.E.N.D.A. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come B.R.E.N.D.A. NV B.R.E.N.D.A. NV: San-Calor BVBA | Georges-Lux SA | Map Relocations SA | Cops & Cops | Prodito

Other related companies as B.R.E.N.D.A. NV: San-Calor BVBA | Georges-Lux SA | Map Relocations SA | Cops & Cops | Prodito

B.R.E.N.D.A. NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Gent (Zwijnaarde), België. De volledige naam van het bedrijf is B.R.E.N.D.A. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08779144287. Het bedrijf B.R.E.N.D.A. NV bevindt zich op het adres: Tramstraat 57,9052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in B.R.E.N.D.A. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.R.E.N.D.A. NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.R.E.N.D.A. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.R.E.N.D.A. NV, openstaande posities, locatie van B.R.E.N.D.A. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.R.E.N.D.A. NV is a company, that was registered 1996 in Gent (Zwijnaarde) region, Belgium. Full name of company is B.R.E.N.D.A. NV, company assigned to the tax number BE08779144287. The company B.R.E.N.D.A. NV is located at the address: Tramstraat 57,9052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in B.R.E.N.D.A. NV were not found.
The main activity of B.R.E.N.D.A. NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.R.E.N.D.A. NV is not available. You also can look at reviews of B.R.E.N.D.A. NV, open positions, location of B.R.E.N.D.A. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.R.E.N.D.A. NV, Gent (Zwijnaarde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.R.E.N.D.A. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.R.E.N.D.A. NV, Gent (Zwijnaarde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.R.E.N.D.A. NV, employees, financial statistics.