ABS Computer

Contactgegevens ABS Computer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABS Computer: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABS Computer

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Coghenlaan 44,1180, België

Telefoon (phone): 02 346 24 15 02 346 24 15

Fax (fax): 02 346 34 15 02 346 34 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABS Computer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABS Computer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABS Computer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABS Computer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABS Computer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABS Computer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABS Computer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABS Computer
Products information ABS Computer

BTW identificatienummer (tax): BE05659301757
Ondernemingsnummer: 4891082763
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ABS Computer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABS Computer
(Get full report from official database of BE for ABS Computer)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABS Computer
Addition kinds of activities for ABS Computer

829902. Educatieve diensten | Educational services
20110102. Corned beef, uit vlees geslacht op het terrein | Corned beef, from meat slaughtered on site
22730502. Tapijten, gevlochten en vastgemaakt | Rugs, braided and hooked
35540103. Vouwmachines, papier | Folding machines, paper
36610110. Telefoon sets, alle soorten behalve mobiele radio | Telephone sets, all types except cellular radio
38250309. Galvanometers | Galvanometers
48320102. Klassiek | Classical
49530301. Dumps, werking van | Dumps, operation of
76929902. solderen | Brazing

Werken bij ABS Computer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABS Computer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABS Computer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABS Computer. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Monteur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een monteur Montage van spanplafonds en wanddecoraties Je staat in voor een project van A tot Z Je gaat voornamelijk bij particulieren op verplaatsing  Monteren van latwerk en randprofielen op muren en plafonds Plaatsen en maken van licht- en gordijnnissen Plaatsen en leveren van akoestische isolatie Plaatsen en leveren van verlichtingsarmaturen Plaatsen van plafond- en wanddoeken in polyester 

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • Productiemedewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: HET VISHUIS

    Type: Vaste Job

    Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

Zoek naar antwoorden van ABS Computer in sociale netwerken
Look for responds of ABS Computer in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABS Computer. Laat een reactie achter voor ABS Computer. ABS Computer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABS Computer. Leave a respond for ABS Computer. ABS Computer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABS Computer op de google maps. Adres en contacten ABS Computer
Location of ABS Computer on the google maps. Address and contacts of ABS Computer

Andere gerelateerde bedrijven als come ABS Computer ABS Computer: O.D. Car SPRL | Devaux & Associés SA | ESTEE Industries | LSHB | VANSTRAELEN Manuel

Other related companies as ABS Computer: O.D. Car SPRL | Devaux & Associés SA | ESTEE Industries | LSHB | VANSTRAELEN Manuel

ABS Computer is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is ABS Computer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659301757. Het bedrijf ABS Computer bevindt zich op het adres: Coghenlaan 44,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 492,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ABS Computer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABS Computer is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABS Computer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABS Computer, openstaande posities, locatie van ABS Computer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABS Computer is a company, that was registered 1996 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is ABS Computer, company assigned to the tax number BE05659301757. The company ABS Computer is located at the address: Coghenlaan 44,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 492,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ABS Computer were not found.
The main activity of ABS Computer is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABS Computer is not available. You also can look at reviews of ABS Computer, open positions, location of ABS Computer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABS Computer, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABS Computer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABS Computer, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABS Computer, employees, financial statistics.