ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA

Contactgegevens ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA

Regio (region): Charleroi (Gosselies), België

Adres (address): Avenue Jean Mermoz 1,6041, België

Telefoon (phone): 071 25 00 00 071 25 00 00

Fax (fax): 071 25 00 09 071 25 00 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA
Products information ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA

BTW identificatienummer (tax): BE06561004638
Ondernemingsnummer: 9408386230
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA
(Get full report from official database of BE for ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA
Addition kinds of activities for ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA

206603. Chocola | Chocolate
09199902. Kikkers, vangen van | Frogs, catching of
14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
50130116. radiatoren | Radiators
51370204. Ondergoed: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Underwear: women's, children's, and infants'

Werken bij ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA in sociale netwerken
Look for responds of ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA. Laat een reactie achter voor ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA. ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA. Leave a respond for ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA. ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA op de google maps. Adres en contacten ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA
Location of ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA on the google maps. Address and contacts of ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA: e.net.works | SMARTLINE NV | Thomas Import Design | European Internet Club a.s.b.l | SATA/SPRAYCO

Other related companies as ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA: e.net.works | SMARTLINE NV | Thomas Import Design | European Internet Club a.s.b.l | SATA/SPRAYCO

ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gosselies), België. De volledige naam van het bedrijf is ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06561004638. Het bedrijf ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA bevindt zich op het adres: Avenue Jean Mermoz 1,6041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA, openstaande posities, locatie van ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA is a company, that was registered 2004 in Charleroi (Gosselies) region, Belgium. Full name of company is ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA, company assigned to the tax number BE06561004638. The company ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA is located at the address: Avenue Jean Mermoz 1,6041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA were not found.
The main activity of ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA is not available. You also can look at reviews of ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA, open positions, location of ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA, Charleroi (Gosselies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA, Charleroi (Gosselies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROSSEL INTERACTIVE MEDIA SA, employees, financial statistics.