Internat Autonome Francophone Ceria ASBL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Internat Autonome Francophone Ceria ASBL
Private companiesAgricultural Services • Internat Autonome Francophone Ceria ASBL

Contactgegevens Internat Autonome Francophone Ceria ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Internat Autonome Francophone Ceria ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Internat Autonome Francophone Ceria ASBL

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Jean de la Hoeselaan 80,1080, België

Telefoon (phone): 02 414 48 02 02 414 48 02

Fax (fax): 02 414 48 02 02 414 48 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Internat Autonome Francophone Ceria ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Internat Autonome Francophone Ceria ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Internat Autonome Francophone Ceria ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Internat Autonome Francophone Ceria ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Internat Autonome Francophone Ceria ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Internat Autonome Francophone Ceria ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Internat Autonome Francophone Ceria ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Internat Autonome Francophone Ceria ASBL
Products information Internat Autonome Francophone Ceria ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05016876220
Ondernemingsnummer: 9685791015
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 540,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Internat Autonome Francophone Ceria ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Internat Autonome Francophone Ceria ASBL
(Get full report from official database of BE for Internat Autonome Francophone Ceria ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Internat Autonome Francophone Ceria ASBL
Addition kinds of activities for Internat Autonome Francophone Ceria ASBL

253100. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
07429902. Dierenarts, dierlijke specialiteiten | Veterinarian, animal specialties
29510200. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
57190106. enamelware | Enamelware
60999906. Vreemde valuta wisselkoers | Foreign currency exchange
80210105. orthodontist | Orthodontist

Werken bij Internat Autonome Francophone Ceria ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Internat Autonome Francophone Ceria ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Internat Autonome Francophone Ceria ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Internat Autonome Francophone Ceria ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

    Type: Studentenjob

    OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DE BOEIE

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

Zoek naar antwoorden van Internat Autonome Francophone Ceria ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Internat Autonome Francophone Ceria ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Internat Autonome Francophone Ceria ASBL. Laat een reactie achter voor Internat Autonome Francophone Ceria ASBL. Internat Autonome Francophone Ceria ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Internat Autonome Francophone Ceria ASBL. Leave a respond for Internat Autonome Francophone Ceria ASBL. Internat Autonome Francophone Ceria ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Internat Autonome Francophone Ceria ASBL op de google maps. Adres en contacten Internat Autonome Francophone Ceria ASBL
Location of Internat Autonome Francophone Ceria ASBL on the google maps. Address and contacts of Internat Autonome Francophone Ceria ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Internat Autonome Francophone Ceria ASBL Internat Autonome Francophone Ceria ASBL: Burhenne R | Bombaert P | Acryl Paint BVBA | Bittoun Textielagentschap BVBA | Tuin- en Verandacomfort BVBA

Other related companies as Internat Autonome Francophone Ceria ASBL: Burhenne R | Bombaert P | Acryl Paint BVBA | Bittoun Textielagentschap BVBA | Tuin- en Verandacomfort BVBA

Internat Autonome Francophone Ceria ASBL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Internat Autonome Francophone Ceria ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05016876220. Het bedrijf Internat Autonome Francophone Ceria ASBL bevindt zich op het adres: Jean de la Hoeselaan 80,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 540,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Internat Autonome Francophone Ceria ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Internat Autonome Francophone Ceria ASBL is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Internat Autonome Francophone Ceria ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Internat Autonome Francophone Ceria ASBL, openstaande posities, locatie van Internat Autonome Francophone Ceria ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Internat Autonome Francophone Ceria ASBL is a company, that was registered 2013 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is Internat Autonome Francophone Ceria ASBL, company assigned to the tax number BE05016876220. The company Internat Autonome Francophone Ceria ASBL is located at the address: Jean de la Hoeselaan 80,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 540,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Internat Autonome Francophone Ceria ASBL were not found.
The main activity of Internat Autonome Francophone Ceria ASBL is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Internat Autonome Francophone Ceria ASBL is not available. You also can look at reviews of Internat Autonome Francophone Ceria ASBL, open positions, location of Internat Autonome Francophone Ceria ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Internat Autonome Francophone Ceria ASBL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Internat Autonome Francophone Ceria ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Internat Autonome Francophone Ceria ASBL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Internat Autonome Francophone Ceria ASBL, employees, financial statistics.