ALL MEDIA CONCEPT SPRL

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ALL MEDIA CONCEPT SPRL
Private companiesMotor Freight Transportation • ALL MEDIA CONCEPT SPRL

Contactgegevens ALL MEDIA CONCEPT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL MEDIA CONCEPT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL MEDIA CONCEPT SPRL

Regio (region): Liège 1 (Jupille-sur-Meuse), België

Adres (address): Avenue Joseph Prévers 3,4020, België

Telefoon (phone): 04 370 67 50 04 370 67 50

Fax (fax): 04 370 65 00 04 370 65 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL MEDIA CONCEPT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL MEDIA CONCEPT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL MEDIA CONCEPT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL MEDIA CONCEPT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL MEDIA CONCEPT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL MEDIA CONCEPT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL MEDIA CONCEPT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL MEDIA CONCEPT SPRL
Products information ALL MEDIA CONCEPT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05362945556
Ondernemingsnummer: 2170043945
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 388,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALL MEDIA CONCEPT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL MEDIA CONCEPT SPRL
(Get full report from official database of BE for ALL MEDIA CONCEPT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL MEDIA CONCEPT SPRL
Addition kinds of activities for ALL MEDIA CONCEPT SPRL

01390200. Voedselgewassen | Food crops
14990404. Pimpstenen mijnbouw | Pumice mining
31990302. Belting voor machines: massief, gedraaid, plat, enz .: leer | Belting for machinery: solid, twisted, flat, etc.: leather
34899900. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
37130208. Farm truck bodies | Farm truck bodies
38120122. Machmeters | Machmeters
65319900. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
73729902. Bedrijfsgeoriënteerde computer software | Business oriented computer software

Werken bij ALL MEDIA CONCEPT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL MEDIA CONCEPT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL MEDIA CONCEPT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL MEDIA CONCEPT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

  • Magazijnier M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven magazijnier(ster) en in het bezit van een hef- en reachtruckattest? Onze klant heeft een afdeling in Mechelen waarvoor ze twee magazijniers zoeken. Het takenpakket van een magazijnier bestaat uit: rijden met de hef- en reachtruck laden en lossen van goederen orderpicken volgens instructies

  • LOODGIETER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • Sales Assistant (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van ALL MEDIA CONCEPT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALL MEDIA CONCEPT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL MEDIA CONCEPT SPRL. Laat een reactie achter voor ALL MEDIA CONCEPT SPRL. ALL MEDIA CONCEPT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL MEDIA CONCEPT SPRL. Leave a respond for ALL MEDIA CONCEPT SPRL. ALL MEDIA CONCEPT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL MEDIA CONCEPT SPRL op de google maps. Adres en contacten ALL MEDIA CONCEPT SPRL
Location of ALL MEDIA CONCEPT SPRL on the google maps. Address and contacts of ALL MEDIA CONCEPT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL MEDIA CONCEPT SPRL ALL MEDIA CONCEPT SPRL: Haco | Kaderlid Inlijstingen | Lejeune J-L TRANSPORT | Entr. Générales Louis Leclercq et Fils S.P.R.L. | Total Office B.V.B.A.

Other related companies as ALL MEDIA CONCEPT SPRL: Haco | Kaderlid Inlijstingen | Lejeune J-L TRANSPORT | Entr. Générales Louis Leclercq et Fils S.P.R.L. | Total Office B.V.B.A.

ALL MEDIA CONCEPT SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Jupille-sur-Meuse), België. De volledige naam van het bedrijf is ALL MEDIA CONCEPT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05362945556. Het bedrijf ALL MEDIA CONCEPT SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Joseph Prévers 3,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 388,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALL MEDIA CONCEPT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL MEDIA CONCEPT SPRL is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL MEDIA CONCEPT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL MEDIA CONCEPT SPRL, openstaande posities, locatie van ALL MEDIA CONCEPT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL MEDIA CONCEPT SPRL is a company, that was registered 1998 in Liège 1 (Jupille-sur-Meuse) region, Belgium. Full name of company is ALL MEDIA CONCEPT SPRL, company assigned to the tax number BE05362945556. The company ALL MEDIA CONCEPT SPRL is located at the address: Avenue Joseph Prévers 3,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 388,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALL MEDIA CONCEPT SPRL were not found.
The main activity of ALL MEDIA CONCEPT SPRL is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL MEDIA CONCEPT SPRL is not available. You also can look at reviews of ALL MEDIA CONCEPT SPRL, open positions, location of ALL MEDIA CONCEPT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL MEDIA CONCEPT SPRL, Liège 1 (Jupille-sur-Meuse): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL MEDIA CONCEPT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL MEDIA CONCEPT SPRL, Liège 1 (Jupille-sur-Meuse): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL MEDIA CONCEPT SPRL, employees, financial statistics.