Athenée Royal de Jodoigne

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Athenée Royal de Jodoigne
Private companiesPaper and Allied Products • Athenée Royal de Jodoigne

Contactgegevens Athenée Royal de Jodoigne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Athenée Royal de Jodoigne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Athenée Royal de Jodoigne

Regio (region): Jodoigne, België

Adres (address): Chaussée de Hannut 129,1370, België

Telefoon (phone): 010 81 34 53; 010 81 35 26 010 81 34 53; 010 81 35 26

Fax (fax): 010 81 44 67 010 81 44 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Athenée Royal de Jodoigne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Athenée Royal de Jodoigne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Athenée Royal de Jodoigne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Athenée Royal de Jodoigne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Athenée Royal de Jodoigne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Athenée Royal de Jodoigne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Athenée Royal de Jodoigne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Athenée Royal de Jodoigne
Products information Athenée Royal de Jodoigne

BTW identificatienummer (tax): BE09074951171
Ondernemingsnummer: 5340423583
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Athenée Royal de Jodoigne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Athenée Royal de Jodoigne
(Get full report from official database of BE for Athenée Royal de Jodoigne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Athenée Royal de Jodoigne
Addition kinds of activities for Athenée Royal de Jodoigne

621100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
20150706. Konijn, geslacht en gekleed | Rabbit, slaughtered and dressed
23390302. Badpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Bathing suits: women's, misses', and juniors'
24999913. Scoops, hout | Scoops, wood
28440105. Tonics, haar | Tonics, hair
42120100. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services

Werken bij Athenée Royal de Jodoigne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Athenée Royal de Jodoigne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Athenée Royal de Jodoigne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Athenée Royal de Jodoigne. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

Zoek naar antwoorden van Athenée Royal de Jodoigne in sociale netwerken
Look for responds of Athenée Royal de Jodoigne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Athenée Royal de Jodoigne. Laat een reactie achter voor Athenée Royal de Jodoigne. Athenée Royal de Jodoigne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Athenée Royal de Jodoigne. Leave a respond for Athenée Royal de Jodoigne. Athenée Royal de Jodoigne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Athenée Royal de Jodoigne op de google maps. Adres en contacten Athenée Royal de Jodoigne
Location of Athenée Royal de Jodoigne on the google maps. Address and contacts of Athenée Royal de Jodoigne

Andere gerelateerde bedrijven als come Athenée Royal de Jodoigne Athenée Royal de Jodoigne: Lievens J BVBA | Charm SPRL | Kannegieter Electronica | ASTERIA | Eduardo Momeqe Artola

Other related companies as Athenée Royal de Jodoigne: Lievens J BVBA | Charm SPRL | Kannegieter Electronica | ASTERIA | Eduardo Momeqe Artola

Athenée Royal de Jodoigne is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Jodoigne, België. De volledige naam van het bedrijf is Athenée Royal de Jodoigne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09074951171. Het bedrijf Athenée Royal de Jodoigne bevindt zich op het adres: Chaussée de Hannut 129,1370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Athenée Royal de Jodoigne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Athenée Royal de Jodoigne is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Athenée Royal de Jodoigne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Athenée Royal de Jodoigne, openstaande posities, locatie van Athenée Royal de Jodoigne op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Athenée Royal de Jodoigne is a company, that was registered 1994 in Jodoigne region, Belgium. Full name of company is Athenée Royal de Jodoigne, company assigned to the tax number BE09074951171. The company Athenée Royal de Jodoigne is located at the address: Chaussée de Hannut 129,1370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Athenée Royal de Jodoigne were not found.
The main activity of Athenée Royal de Jodoigne is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Athenée Royal de Jodoigne is not available. You also can look at reviews of Athenée Royal de Jodoigne, open positions, location of Athenée Royal de Jodoigne on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Athenée Royal de Jodoigne, Jodoigne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Athenée Royal de Jodoigne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Athenée Royal de Jodoigne, Jodoigne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Athenée Royal de Jodoigne, employees, financial statistics.