Verhoeven Interieurbouw NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Verhoeven Interieurbouw NV
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Verhoeven Interieurbouw NV

Contactgegevens Verhoeven Interieurbouw NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhoeven Interieurbouw NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhoeven Interieurbouw NV

Regio (region): Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk), België

Adres (address): Schoonwinkelstraat 4,3500, België

Telefoon (phone): 011 59 37 32 011 59 37 32

Fax (fax): 011 59 37 33 011 59 37 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhoeven Interieurbouw NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhoeven Interieurbouw NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhoeven Interieurbouw NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhoeven Interieurbouw NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhoeven Interieurbouw NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhoeven Interieurbouw NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhoeven Interieurbouw NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhoeven Interieurbouw NV
Products information Verhoeven Interieurbouw NV

BTW identificatienummer (tax): BE01048339843
Ondernemingsnummer: 9715179443
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Verhoeven Interieurbouw NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhoeven Interieurbouw NV
(Get full report from official database of BE for Verhoeven Interieurbouw NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhoeven Interieurbouw NV
Addition kinds of activities for Verhoeven Interieurbouw NV

391401. Zilverwerk | Silverware
25210101. Banken, kantoor: hout | Benches, office: wood
36120302. Autotransformatoren voor schakelborden (excl. Tele switchboards) | Autotransformers for switchboards (exc. tele. switchboards)
39990813. Poppen en marionetten | Puppets and marionettes
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij Verhoeven Interieurbouw NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhoeven Interieurbouw NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhoeven Interieurbouw NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhoeven Interieurbouw NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van Verhoeven Interieurbouw NV in sociale netwerken
Look for responds of Verhoeven Interieurbouw NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhoeven Interieurbouw NV. Laat een reactie achter voor Verhoeven Interieurbouw NV. Verhoeven Interieurbouw NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhoeven Interieurbouw NV. Leave a respond for Verhoeven Interieurbouw NV. Verhoeven Interieurbouw NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhoeven Interieurbouw NV op de google maps. Adres en contacten Verhoeven Interieurbouw NV
Location of Verhoeven Interieurbouw NV on the google maps. Address and contacts of Verhoeven Interieurbouw NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhoeven Interieurbouw NV Verhoeven Interieurbouw NV: Heylen H | VERWAEST HOUTHANDEL NV | Avant Garden BVBA | Eulogia | FABORY CENTRES BELGIUM NV

Other related companies as Verhoeven Interieurbouw NV: Heylen H | VERWAEST HOUTHANDEL NV | Avant Garden BVBA | Eulogia | FABORY CENTRES BELGIUM NV

Verhoeven Interieurbouw NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk), België. De volledige naam van het bedrijf is Verhoeven Interieurbouw NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01048339843. Het bedrijf Verhoeven Interieurbouw NV bevindt zich op het adres: Schoonwinkelstraat 4,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 850,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Verhoeven Interieurbouw NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhoeven Interieurbouw NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhoeven Interieurbouw NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhoeven Interieurbouw NV, openstaande posities, locatie van Verhoeven Interieurbouw NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhoeven Interieurbouw NV is a company, that was registered 1988 in Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk) region, Belgium. Full name of company is Verhoeven Interieurbouw NV, company assigned to the tax number BE01048339843. The company Verhoeven Interieurbouw NV is located at the address: Schoonwinkelstraat 4,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 850,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Verhoeven Interieurbouw NV were not found.
The main activity of Verhoeven Interieurbouw NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhoeven Interieurbouw NV is not available. You also can look at reviews of Verhoeven Interieurbouw NV, open positions, location of Verhoeven Interieurbouw NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhoeven Interieurbouw NV, Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhoeven Interieurbouw NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhoeven Interieurbouw NV, Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhoeven Interieurbouw NV, employees, financial statistics.