Van Hauwe-Somers BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Van Hauwe-Somers BVBA
Private companiesInsurance Carriers • Van Hauwe-Somers BVBA

Contactgegevens Van Hauwe-Somers BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hauwe-Somers BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hauwe-Somers BVBA

Regio (region): Zandhoven, België

Adres (address): Liersebaan 46,2240, België

Telefoon (phone): 03 484 35 60 03 484 35 60

Fax (fax): 03 484 60 10 03 484 60 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hauwe-Somers BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hauwe-Somers BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hauwe-Somers BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hauwe-Somers BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hauwe-Somers BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hauwe-Somers BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hauwe-Somers BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hauwe-Somers BVBA
Products information Van Hauwe-Somers BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02653717041
Ondernemingsnummer: 1350463867
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Hauwe-Somers BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hauwe-Somers BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Hauwe-Somers BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hauwe-Somers BVBA
Addition kinds of activities for Van Hauwe-Somers BVBA

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
24990811. Landmakers stakes, hout | Surveyors' stakes, wood
28199901. Katalysatoren, chemische | Catalysts, chemical
33990202. Nagels: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Nails: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
34830103. Ontstekers voor munitie boven 30 mm. | Detonators for ammunition over 30 mm.
37510103. Motor accessoires | Motorcycle accessories
39990307. Afwerkingen, veer | Trimmings, feather
50460102. mannequins | Mannequins
51490401. Macaroni | Macaroni
51490601. Dieetvoeding | Diet foods

Werken bij Van Hauwe-Somers BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hauwe-Somers BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hauwe-Somers BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hauwe-Somers BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Expeditiemedewerker m/v/x (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Opglabbeek, zijn we nog op zoek naar expeditiemedewerk(st)ers. - Je staat in voor het klaarzetten van goederen aan de hand van een stapelaar. - Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PROFI

    Type: Vaste Job

    Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van Van Hauwe-Somers BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Hauwe-Somers BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hauwe-Somers BVBA. Laat een reactie achter voor Van Hauwe-Somers BVBA. Van Hauwe-Somers BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hauwe-Somers BVBA. Leave a respond for Van Hauwe-Somers BVBA. Van Hauwe-Somers BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hauwe-Somers BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Hauwe-Somers BVBA
Location of Van Hauwe-Somers BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Hauwe-Somers BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hauwe-Somers BVBA Van Hauwe-Somers BVBA: C.B.A. SPRL | Jaga NV | Plichart J | Peclers Garage SPRL | P.I.T.-Advisor NV

Other related companies as Van Hauwe-Somers BVBA: C.B.A. SPRL | Jaga NV | Plichart J | Peclers Garage SPRL | P.I.T.-Advisor NV

Van Hauwe-Somers BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Zandhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hauwe-Somers BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02653717041. Het bedrijf Van Hauwe-Somers BVBA bevindt zich op het adres: Liersebaan 46,2240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Hauwe-Somers BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hauwe-Somers BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hauwe-Somers BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hauwe-Somers BVBA, openstaande posities, locatie van Van Hauwe-Somers BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Hauwe-Somers BVBA is a company, that was registered 2017 in Zandhoven region, Belgium. Full name of company is Van Hauwe-Somers BVBA, company assigned to the tax number BE02653717041. The company Van Hauwe-Somers BVBA is located at the address: Liersebaan 46,2240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Hauwe-Somers BVBA were not found.
The main activity of Van Hauwe-Somers BVBA is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hauwe-Somers BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Hauwe-Somers BVBA, open positions, location of Van Hauwe-Somers BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hauwe-Somers BVBA, Zandhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hauwe-Somers BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hauwe-Somers BVBA, Zandhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hauwe-Somers BVBA, employees, financial statistics.