Richard B

Contactgegevens Richard B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Richard B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Richard B

Regio (region): Arlon, België

Adres (address): Avenue de Luxembourg 23,6700, België

Telefoon (phone): 063 22 61 05 063 22 61 05

Fax (fax): 063 22 61 05 063 22 61 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Richard B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Richard B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Richard B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Richard B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Richard B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Richard B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Richard B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Richard B
Products information Richard B

BTW identificatienummer (tax): BE07873321533
Ondernemingsnummer: 7936767578
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 656,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Richard B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Richard B
(Get full report from official database of BE for Richard B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Richard B
Addition kinds of activities for Richard B

333499. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
24991001. Schalen, hout | Bowls, wood
26749906. Stofzuigerzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Vacuum cleaner bags: made from purchased materials
27890306. Handel bindende diensten | Trade binding services
35419907. Keysetting machines | Keysetting machines
35699908. Cremerende ovens | Cremating ovens
58120403. plaats waar lunchen worden verkocht | Luncheonette
86990101. Amateursport promotie | Amateur sports promotion

Werken bij Richard B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Richard B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Richard B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Richard B. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

  • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

Zoek naar antwoorden van Richard B in sociale netwerken
Look for responds of Richard B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Richard B. Laat een reactie achter voor Richard B. Richard B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Richard B. Leave a respond for Richard B. Richard B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Richard B op de google maps. Adres en contacten Richard B
Location of Richard B on the google maps. Address and contacts of Richard B

Andere gerelateerde bedrijven als come Richard B Richard B: Tiffany-Glasatelier | Miesse A | AXA-THERM | Ludan Engineering NV | Adonai-Models Agency

Other related companies as Richard B: Tiffany-Glasatelier | Miesse A | AXA-THERM | Ludan Engineering NV | Adonai-Models Agency

Richard B is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Arlon, België. De volledige naam van het bedrijf is Richard B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07873321533. Het bedrijf Richard B bevindt zich op het adres: Avenue de Luxembourg 23,6700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 656,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Richard B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Richard B is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Richard B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Richard B, openstaande posities, locatie van Richard B op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Richard B is a company, that was registered 1995 in Arlon region, Belgium. Full name of company is Richard B, company assigned to the tax number BE07873321533. The company Richard B is located at the address: Avenue de Luxembourg 23,6700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 656,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Richard B were not found.
The main activity of Richard B is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Richard B is not available. You also can look at reviews of Richard B, open positions, location of Richard B on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Richard B, Arlon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Richard B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Richard B, Arlon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Richard B, employees, financial statistics.