Op De Beeck Interieurs

Contactgegevens Op De Beeck Interieurs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Op De Beeck Interieurs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Op De Beeck Interieurs

Regio (region): Antwerpen (Borgerhout), België

Adres (address): Vosstraat 18,2140, België

Telefoon (phone): 03 321 70 77 03 321 70 77

Fax (fax): 03 321 87 94 03 321 87 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Op De Beeck Interieurs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Op De Beeck Interieurs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Op De Beeck Interieurs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Op De Beeck Interieurs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Op De Beeck Interieurs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Op De Beeck Interieurs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Op De Beeck Interieurs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Op De Beeck Interieurs
Products information Op De Beeck Interieurs

BTW identificatienummer (tax): BE03207702636
Ondernemingsnummer: 4076446533
Hoofdstad (capital): 565,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Op De Beeck Interieurs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Op De Beeck Interieurs
(Get full report from official database of BE for Op De Beeck Interieurs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Op De Beeck Interieurs
Addition kinds of activities for Op De Beeck Interieurs

24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
35429915. Gereviseerde gereedschapsmachines, metalen vormen | Rebuilt machine tools, metal forming types
37430202. Snelle doorvoerauto's en uitrusting | Rapid transit cars and equipment
73730000. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
76220102. Reparatie van intercommunicatieapparatuur | Intercommunication equipment repair

Werken bij Op De Beeck Interieurs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Op De Beeck Interieurs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Op De Beeck Interieurs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Op De Beeck Interieurs. Looking for open vacancies in other companies

  • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • WERKVOORBEREIDER / OFFERTEMAKER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

     je staat in voor de werkvoorbereiding  je maakt offertes op voor verspaningswerken en walsen  je hebt telefonisch contact met klanten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van Op De Beeck Interieurs in sociale netwerken
Look for responds of Op De Beeck Interieurs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Op De Beeck Interieurs. Laat een reactie achter voor Op De Beeck Interieurs. Op De Beeck Interieurs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Op De Beeck Interieurs. Leave a respond for Op De Beeck Interieurs. Op De Beeck Interieurs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Op De Beeck Interieurs op de google maps. Adres en contacten Op De Beeck Interieurs
Location of Op De Beeck Interieurs on the google maps. Address and contacts of Op De Beeck Interieurs

Andere gerelateerde bedrijven als come Op De Beeck Interieurs Op De Beeck Interieurs: Multirom | Imapro BVBA | A.M.A. NV | RADIO SECOURS-VIDEO | Moerenaut B.V.B.A.

Other related companies as Op De Beeck Interieurs: Multirom | Imapro BVBA | A.M.A. NV | RADIO SECOURS-VIDEO | Moerenaut B.V.B.A.

Op De Beeck Interieurs is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Borgerhout), België. De volledige naam van het bedrijf is Op De Beeck Interieurs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03207702636. Het bedrijf Op De Beeck Interieurs bevindt zich op het adres: Vosstraat 18,2140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 565,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Op De Beeck Interieurs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Op De Beeck Interieurs is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Op De Beeck Interieurs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Op De Beeck Interieurs, openstaande posities, locatie van Op De Beeck Interieurs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Op De Beeck Interieurs is a company, that was registered 2007 in Antwerpen (Borgerhout) region, Belgium. Full name of company is Op De Beeck Interieurs, company assigned to the tax number BE03207702636. The company Op De Beeck Interieurs is located at the address: Vosstraat 18,2140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 565,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Op De Beeck Interieurs were not found.
The main activity of Op De Beeck Interieurs is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Op De Beeck Interieurs is not available. You also can look at reviews of Op De Beeck Interieurs, open positions, location of Op De Beeck Interieurs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Op De Beeck Interieurs, Antwerpen (Borgerhout): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Op De Beeck Interieurs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Op De Beeck Interieurs, Antwerpen (Borgerhout): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Op De Beeck Interieurs, employees, financial statistics.