NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA
Private companiesInsurance Carriers • NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA

Contactgegevens NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA

Regio (region): Maldegem (Adegem), België

Adres (address): Vliegplein 64,9991, België

Telefoon (phone): 050 71 91 91; 0475 83 57 16 050 71 91 91; 0475 83 57 16

Fax (fax): 050 71 04 40 050 71 04 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA
Products information NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01487792968
Ondernemingsnummer: 4599945068
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA
(Get full report from official database of BE for NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA
Addition kinds of activities for NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA

072302. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
301103. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
28920200. Secondary high explosives | Secondary high explosives
65419901. Titel en vertrouwen bedrijven | Title and trust companies
67949901. Auteursrechten kopen en licenties | Copyright buying and licensing
93110400. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government

Werken bij NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. Laat een reactie achter voor NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. Leave a respond for NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA. NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA op de google maps. Adres en contacten NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA
Location of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA on the google maps. Address and contacts of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: Retailleau Yannick | Nordal BVBA | DEPESER,DIDIER | Gianni TABBONE | Les Docks du Canal sa

Other related companies as NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA: Retailleau Yannick | Nordal BVBA | DEPESER,DIDIER | Gianni TABBONE | Les Docks du Canal sa

NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Maldegem (Adegem), België. De volledige naam van het bedrijf is NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487792968. Het bedrijf NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA bevindt zich op het adres: Vliegplein 64,9991. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, openstaande posities, locatie van NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is a company, that was registered 1993 in Maldegem (Adegem) region, Belgium. Full name of company is NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, company assigned to the tax number BE01487792968. The company NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is located at the address: Vliegplein 64,9991. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA were not found.
The main activity of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA is not available. You also can look at reviews of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, open positions, location of NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, Maldegem (Adegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, Maldegem (Adegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATUURSTEENCREATIES POTIER BVBA, employees, financial statistics.