INTERIEUR MADDENS BVBA

Contactgegevens INTERIEUR MADDENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIEUR MADDENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIEUR MADDENS BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Kaaistraat 60,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 87 19 051 20 87 19

Fax (fax): 051 22 14 96 051 22 14 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIEUR MADDENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIEUR MADDENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIEUR MADDENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIEUR MADDENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIEUR MADDENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIEUR MADDENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIEUR MADDENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIEUR MADDENS BVBA
Products information INTERIEUR MADDENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04502441406
Ondernemingsnummer: 5329437255
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in INTERIEUR MADDENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIEUR MADDENS BVBA
(Get full report from official database of BE for INTERIEUR MADDENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIEUR MADDENS BVBA
Addition kinds of activities for INTERIEUR MADDENS BVBA

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
503299. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
23230000. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
26210102. Kruipend weefsel | Creping tissue
36740301. Lichtgevoelige apparaten, vaste toestand | Light sensitive devices, solid state
38299902. breathalyzers | Breathalyzers
38610500. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems
86110103. Verkopersvereniging | Merchants' association

Werken bij INTERIEUR MADDENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIEUR MADDENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIEUR MADDENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIEUR MADDENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van INTERIEUR MADDENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of INTERIEUR MADDENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIEUR MADDENS BVBA. Laat een reactie achter voor INTERIEUR MADDENS BVBA. INTERIEUR MADDENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIEUR MADDENS BVBA. Leave a respond for INTERIEUR MADDENS BVBA. INTERIEUR MADDENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIEUR MADDENS BVBA op de google maps. Adres en contacten INTERIEUR MADDENS BVBA
Location of INTERIEUR MADDENS BVBA on the google maps. Address and contacts of INTERIEUR MADDENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIEUR MADDENS BVBA INTERIEUR MADDENS BVBA: Nijbergen BVBA | VAN VALCKENBORGH JAN | 't Gravenhof (Hostellerie) | Romaco N.V. | Spreuwers Gerard

Other related companies as INTERIEUR MADDENS BVBA: Nijbergen BVBA | VAN VALCKENBORGH JAN | 't Gravenhof (Hostellerie) | Romaco N.V. | Spreuwers Gerard

INTERIEUR MADDENS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIEUR MADDENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04502441406. Het bedrijf INTERIEUR MADDENS BVBA bevindt zich op het adres: Kaaistraat 60,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 268,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INTERIEUR MADDENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERIEUR MADDENS BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIEUR MADDENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIEUR MADDENS BVBA, openstaande posities, locatie van INTERIEUR MADDENS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERIEUR MADDENS BVBA is a company, that was registered 1992 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is INTERIEUR MADDENS BVBA, company assigned to the tax number BE04502441406. The company INTERIEUR MADDENS BVBA is located at the address: Kaaistraat 60,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 268,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INTERIEUR MADDENS BVBA were not found.
The main activity of INTERIEUR MADDENS BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIEUR MADDENS BVBA is not available. You also can look at reviews of INTERIEUR MADDENS BVBA, open positions, location of INTERIEUR MADDENS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIEUR MADDENS BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIEUR MADDENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIEUR MADDENS BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIEUR MADDENS BVBA, employees, financial statistics.