HOUTHOOFD DENORME bvba

Contactgegevens HOUTHOOFD DENORME bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTHOOFD DENORME bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTHOOFD DENORME bvba

Regio (region): Moorslede, België

Adres (address): Passendaalsestraat 34,8890, België

Telefoon (phone): +32 (19) 896-45-96 +32 (19) 896-45-96

Fax (fax): +32 (50) 537-70-71 +32 (50) 537-70-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTHOOFD DENORME bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTHOOFD DENORME bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTHOOFD DENORME bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTHOOFD DENORME bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTHOOFD DENORME bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTHOOFD DENORME bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTHOOFD DENORME bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTHOOFD DENORME bvba
Products information HOUTHOOFD DENORME bvba

BTW identificatienummer (tax): BE03062133789
Ondernemingsnummer: 6952117919
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HOUTHOOFD DENORME bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTHOOFD DENORME bvba
(Get full report from official database of BE for HOUTHOOFD DENORME bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTHOOFD DENORME bvba
Addition kinds of activities for HOUTHOOFD DENORME bvba

356200. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
371300. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
14110301. Basalt, dimensie-steengroeven | Basalt, dimension-quarrying
20849900. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
56999903. Ontwerpers, kleding | Designers, apparel
57229901. Apparaat onderdelen | Appliance parts
61530201. Factoren van commercieel papier | Factors of commercial paper
72990400. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services

Werken bij HOUTHOOFD DENORME bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTHOOFD DENORME bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTHOOFD DENORME bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTHOOFD DENORME bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Chocolatier (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • IT-Manager (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Vaste Job

    Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

  • Hovenier tuinonderhoud (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: TUINEN DHAENENS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor volgende taken, zowel bij bedrijven als particulieren: Algemeen tuinonderhoud zoals het maaien van gras, snoeien (struiken, hagen, bomen); Onkruidbehandeling, ziektbestrijdingen,... Scheren van hagen (belangrijk deel van het werk, dat effecient en net uitgevoerd wordt) Plantwerken uitvoeren,assisteren in de aanleg in de winterperiode. Een uitgebreide functiebeschrijving van de job en de verloning vinden jullie op onze website www.tuinen-dhaenens.be link naar vacature : www.tuinen-dhaenens.be/vacature-hovenier

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

Zoek naar antwoorden van HOUTHOOFD DENORME bvba in sociale netwerken
Look for responds of HOUTHOOFD DENORME bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTHOOFD DENORME bvba. Laat een reactie achter voor HOUTHOOFD DENORME bvba. HOUTHOOFD DENORME bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTHOOFD DENORME bvba. Leave a respond for HOUTHOOFD DENORME bvba. HOUTHOOFD DENORME bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTHOOFD DENORME bvba op de google maps. Adres en contacten HOUTHOOFD DENORME bvba
Location of HOUTHOOFD DENORME bvba on the google maps. Address and contacts of HOUTHOOFD DENORME bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTHOOFD DENORME bvba HOUTHOOFD DENORME bvba: A.L.O. Passe Partout BVBA | Creuset Bodert (Le) | P. Design BVBA | Cleydael Invest N.V. | Ada-Europe

Other related companies as HOUTHOOFD DENORME bvba: A.L.O. Passe Partout BVBA | Creuset Bodert (Le) | P. Design BVBA | Cleydael Invest N.V. | Ada-Europe

HOUTHOOFD DENORME bvba is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Moorslede, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTHOOFD DENORME bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03062133789. Het bedrijf HOUTHOOFD DENORME bvba bevindt zich op het adres: Passendaalsestraat 34,8890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HOUTHOOFD DENORME bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUTHOOFD DENORME bvba is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTHOOFD DENORME bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTHOOFD DENORME bvba, openstaande posities, locatie van HOUTHOOFD DENORME bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOUTHOOFD DENORME bvba is a company, that was registered 2004 in Moorslede region, Belgium. Full name of company is HOUTHOOFD DENORME bvba, company assigned to the tax number BE03062133789. The company HOUTHOOFD DENORME bvba is located at the address: Passendaalsestraat 34,8890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HOUTHOOFD DENORME bvba were not found.
The main activity of HOUTHOOFD DENORME bvba is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTHOOFD DENORME bvba is not available. You also can look at reviews of HOUTHOOFD DENORME bvba, open positions, location of HOUTHOOFD DENORME bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTHOOFD DENORME bvba, Moorslede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTHOOFD DENORME bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTHOOFD DENORME bvba, Moorslede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTHOOFD DENORME bvba, employees, financial statistics.