Henau & Co BVBA

Contactgegevens Henau & Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Henau & Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Henau & Co BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 133,9000, België

Telefoon (phone): 09 228 50 82; 09 225 50 82 09 228 50 82; 09 225 50 82

Fax (fax): 09 229 25 97 09 229 25 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Henau & Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Henau & Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Henau & Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Henau & Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Henau & Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Henau & Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Henau & Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Henau & Co BVBA
Products information Henau & Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09004364013
Ondernemingsnummer: 8687683105
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Henau & Co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Henau & Co BVBA
(Get full report from official database of BE for Henau & Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Henau & Co BVBA
Addition kinds of activities for Henau & Co BVBA

221111. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
753801. Motor reparatie | Engine repair
30890200. Kunststof keukengerei, servies en huishoudelijke artikelen | Plastics kitchenware, tableware, and houseware
32110300. Bouwglas | Construction glass
50510211. Ijzer of staal halffabrikaten | Iron or steel semifinished products
50919900. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
65199905. Mijn eigendom leasing | Mine property leasing

Werken bij Henau & Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Henau & Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Henau & Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Henau & Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • Operator 3 ploegen (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Genk, zijn we dringend op zoek naar operatoren voor in een 3 ploegen systeem. - Materiaal ontpakken en klaarzetten voor productie volgens FIFO - Correcte administratie aangaande productie (stilstanden, labels, etc.) - Basis onderhoud van productielijnen - De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen - De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen - Volgen van veiligheids-en gezondheidsprocedures - Opslaan van goederen in het magazijn

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Zelfstandige uitbater binnenspeeltuin (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SOVAGA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    De volledige zelfstandige uitbating van een binnenspeeltuin met eet-en drinkgelegendheid via een handelshuurcontract.

Zoek naar antwoorden van Henau & Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Henau & Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Henau & Co BVBA. Laat een reactie achter voor Henau & Co BVBA. Henau & Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Henau & Co BVBA. Leave a respond for Henau & Co BVBA. Henau & Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Henau & Co BVBA op de google maps. Adres en contacten Henau & Co BVBA
Location of Henau & Co BVBA on the google maps. Address and contacts of Henau & Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Henau & Co BVBA Henau & Co BVBA: LE BON & Zonen | Multi-solutions NV | Herbosch-Kiere N.V. | The Swatch Group | Porter Novelli Brussels

Other related companies as Henau & Co BVBA: LE BON & Zonen | Multi-solutions NV | Herbosch-Kiere N.V. | The Swatch Group | Porter Novelli Brussels

Henau & Co BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Henau & Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09004364013. Het bedrijf Henau & Co BVBA bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 133,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Henau & Co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Henau & Co BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Henau & Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Henau & Co BVBA, openstaande posities, locatie van Henau & Co BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Henau & Co BVBA is a company, that was registered 2006 in Gent region, Belgium. Full name of company is Henau & Co BVBA, company assigned to the tax number BE09004364013. The company Henau & Co BVBA is located at the address: Dendermondsesteenweg 133,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Henau & Co BVBA were not found.
The main activity of Henau & Co BVBA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Henau & Co BVBA is not available. You also can look at reviews of Henau & Co BVBA, open positions, location of Henau & Co BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Henau & Co BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Henau & Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Henau & Co BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Henau & Co BVBA, employees, financial statistics.