Fraeye Emmanuel NV

Contactgegevens Fraeye Emmanuel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fraeye Emmanuel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fraeye Emmanuel NV

Regio (region): Ardooie, België

Adres (address): Brugsebaan 4D,8850, België

Telefoon (phone): 051 46 79 80 051 46 79 80

Fax (fax): 051 46 70 04 051 46 70 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fraeye Emmanuel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fraeye Emmanuel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fraeye Emmanuel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fraeye Emmanuel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fraeye Emmanuel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fraeye Emmanuel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fraeye Emmanuel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fraeye Emmanuel NV
Products information Fraeye Emmanuel NV

BTW identificatienummer (tax): BE05680999755
Ondernemingsnummer: 7434143066
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Fraeye Emmanuel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fraeye Emmanuel NV
(Get full report from official database of BE for Fraeye Emmanuel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fraeye Emmanuel NV
Addition kinds of activities for Fraeye Emmanuel NV

229802. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
50510404. Non-ferro metalen platen, staafjes, staven, enz | Nonferrous metal sheets, bars, rods, etc., nec
63249900. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec
79991202. Paardensport | Riding stable
83220603. Multi-service centrum | Multi-service center
83310100. Job training services | Job training services

Werken bij Fraeye Emmanuel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fraeye Emmanuel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fraeye Emmanuel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fraeye Emmanuel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET NOTIES VAN BOEKHOUDING (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: KEROS

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding sta je samen met jou collega’s in voor de administratie en de basis boekhouding van een familiale KMO. Je bent de rechterhand van de zaakvoerders. Taakinhoud: input data; mailbehandeling; telefonie; agendabeheer; inboeken van facturen; betalingen opvolgen.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Fraeye Emmanuel NV in sociale netwerken
Look for responds of Fraeye Emmanuel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fraeye Emmanuel NV. Laat een reactie achter voor Fraeye Emmanuel NV. Fraeye Emmanuel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fraeye Emmanuel NV. Leave a respond for Fraeye Emmanuel NV. Fraeye Emmanuel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fraeye Emmanuel NV op de google maps. Adres en contacten Fraeye Emmanuel NV
Location of Fraeye Emmanuel NV on the google maps. Address and contacts of Fraeye Emmanuel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Fraeye Emmanuel NV Fraeye Emmanuel NV: Consulting & Claims Services | Eutraco Fleurus S.A. | Habeco N.V. | Nico Gydi | Reul, Maarten

Other related companies as Fraeye Emmanuel NV: Consulting & Claims Services | Eutraco Fleurus S.A. | Habeco N.V. | Nico Gydi | Reul, Maarten

Fraeye Emmanuel NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Ardooie, België. De volledige naam van het bedrijf is Fraeye Emmanuel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05680999755. Het bedrijf Fraeye Emmanuel NV bevindt zich op het adres: Brugsebaan 4D,8850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 831,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Fraeye Emmanuel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fraeye Emmanuel NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fraeye Emmanuel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fraeye Emmanuel NV, openstaande posities, locatie van Fraeye Emmanuel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fraeye Emmanuel NV is a company, that was registered 1995 in Ardooie region, Belgium. Full name of company is Fraeye Emmanuel NV, company assigned to the tax number BE05680999755. The company Fraeye Emmanuel NV is located at the address: Brugsebaan 4D,8850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 831,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Fraeye Emmanuel NV were not found.
The main activity of Fraeye Emmanuel NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fraeye Emmanuel NV is not available. You also can look at reviews of Fraeye Emmanuel NV, open positions, location of Fraeye Emmanuel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fraeye Emmanuel NV, Ardooie: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fraeye Emmanuel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fraeye Emmanuel NV, Ardooie: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fraeye Emmanuel NV, employees, financial statistics.