CARRE MAGIQUE (LE)

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • CARRE MAGIQUE (LE)
Private companiesFood Stores • CARRE MAGIQUE (LE)

Contactgegevens CARRE MAGIQUE (LE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARRE MAGIQUE (LE): address, phone, fax, email, website, opening hours

CARRE MAGIQUE (LE)

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Zijlaan 21,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 89 47 02 374 89 47

Fax (fax): +32 (81) 879-39-95 +32 (81) 879-39-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARRE MAGIQUE (LE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARRE MAGIQUE (LE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARRE MAGIQUE (LE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARRE MAGIQUE (LE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARRE MAGIQUE (LE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARRE MAGIQUE (LE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARRE MAGIQUE (LE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARRE MAGIQUE (LE)
Products information CARRE MAGIQUE (LE)

BTW identificatienummer (tax): BE03988555908
Ondernemingsnummer: 7075439453
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CARRE MAGIQUE (LE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARRE MAGIQUE (LE)
(Get full report from official database of BE for CARRE MAGIQUE (LE))

Aanvulling soorten activiteiten voor CARRE MAGIQUE (LE)
Addition kinds of activities for CARRE MAGIQUE (LE)

203701. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
329500. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
356699. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen, anders | Speed changers, drives, and gears, nec
07810200. Landschapsdiensten | Landscape services
13899906. Transport, olie veld | Haulage, oil field
35420203. Druk remmen | Press brakes
37610000. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles

Werken bij CARRE MAGIQUE (LE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARRE MAGIQUE (LE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARRE MAGIQUE (LE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARRE MAGIQUE (LE). Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: VERGO

    Type: Vaste Job

    LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

Zoek naar antwoorden van CARRE MAGIQUE (LE) in sociale netwerken
Look for responds of CARRE MAGIQUE (LE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARRE MAGIQUE (LE). Laat een reactie achter voor CARRE MAGIQUE (LE). CARRE MAGIQUE (LE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARRE MAGIQUE (LE). Leave a respond for CARRE MAGIQUE (LE). CARRE MAGIQUE (LE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARRE MAGIQUE (LE) op de google maps. Adres en contacten CARRE MAGIQUE (LE)
Location of CARRE MAGIQUE (LE) on the google maps. Address and contacts of CARRE MAGIQUE (LE)

Andere gerelateerde bedrijven als come CARRE MAGIQUE (LE) CARRE MAGIQUE (LE): De Rozenkrans | WAUTIER SCOUPE ASSURANCES sa SA | Timevision | ECU-Logistics N.V. | Vanafish Visrokerij N.V.

Other related companies as CARRE MAGIQUE (LE): De Rozenkrans | WAUTIER SCOUPE ASSURANCES sa SA | Timevision | ECU-Logistics N.V. | Vanafish Visrokerij N.V.

CARRE MAGIQUE (LE) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is CARRE MAGIQUE (LE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988555908. Het bedrijf CARRE MAGIQUE (LE) bevindt zich op het adres: Zijlaan 21,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CARRE MAGIQUE (LE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARRE MAGIQUE (LE) is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARRE MAGIQUE (LE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARRE MAGIQUE (LE), openstaande posities, locatie van CARRE MAGIQUE (LE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARRE MAGIQUE (LE) is a company, that was registered 2005 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is CARRE MAGIQUE (LE), company assigned to the tax number BE03988555908. The company CARRE MAGIQUE (LE) is located at the address: Zijlaan 21,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CARRE MAGIQUE (LE) were not found.
The main activity of CARRE MAGIQUE (LE) is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARRE MAGIQUE (LE) is not available. You also can look at reviews of CARRE MAGIQUE (LE), open positions, location of CARRE MAGIQUE (LE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARRE MAGIQUE (LE), Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARRE MAGIQUE (LE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARRE MAGIQUE (LE), Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARRE MAGIQUE (LE), employees, financial statistics.