Guedens Bart

Contactgegevens Guedens Bart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guedens Bart: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guedens Bart

Regio (region): Lummen, België

Adres (address): Pastoor Frederickxstraat 22,3560, België

Telefoon (phone): 013 33 88 99 013 33 88 99

Fax (fax): 013 33 89 66 013 33 89 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guedens Bart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guedens Bart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guedens Bart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guedens Bart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guedens Bart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guedens Bart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guedens Bart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guedens Bart
Products information Guedens Bart

BTW identificatienummer (tax): BE04237670898
Ondernemingsnummer: 6993865966
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Guedens Bart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guedens Bart
(Get full report from official database of BE for Guedens Bart)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guedens Bart
Addition kinds of activities for Guedens Bart

267399. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
22580000. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
26790301. Wallpaper, reliëf kunststof: gemaakt op textielbekleding | Wallpaper, embossed plastic: made on textile backing
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
50919902. Biljart apparatuur en benodigdheden | Billiard equipment and supplies

Werken bij Guedens Bart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guedens Bart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guedens Bart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guedens Bart. Looking for open vacancies in other companies

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Tekenaar (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

Zoek naar antwoorden van Guedens Bart in sociale netwerken
Look for responds of Guedens Bart in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guedens Bart. Laat een reactie achter voor Guedens Bart. Guedens Bart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guedens Bart. Leave a respond for Guedens Bart. Guedens Bart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guedens Bart op de google maps. Adres en contacten Guedens Bart
Location of Guedens Bart on the google maps. Address and contacts of Guedens Bart

Andere gerelateerde bedrijven als come Guedens Bart Guedens Bart: Binpac NV | Hermans Decoratiewerken N.V. | Bruxelles Technopole A.S.B.L. | Niels Daniels | BERO RIOLERINGEN BVBA

Other related companies as Guedens Bart: Binpac NV | Hermans Decoratiewerken N.V. | Bruxelles Technopole A.S.B.L. | Niels Daniels | BERO RIOLERINGEN BVBA

Guedens Bart is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Lummen, België. De volledige naam van het bedrijf is Guedens Bart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237670898. Het bedrijf Guedens Bart bevindt zich op het adres: Pastoor Frederickxstraat 22,3560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Guedens Bart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guedens Bart is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guedens Bart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guedens Bart, openstaande posities, locatie van Guedens Bart op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Guedens Bart is a company, that was registered 1993 in Lummen region, Belgium. Full name of company is Guedens Bart, company assigned to the tax number BE04237670898. The company Guedens Bart is located at the address: Pastoor Frederickxstraat 22,3560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Guedens Bart were not found.
The main activity of Guedens Bart is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Guedens Bart is not available. You also can look at reviews of Guedens Bart, open positions, location of Guedens Bart on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guedens Bart, Lummen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guedens Bart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guedens Bart, Lummen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guedens Bart, employees, financial statistics.