A.G.B.-ALGEBO BVBA

Contactgegevens A.G.B.-ALGEBO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.G.B.-ALGEBO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.G.B.-ALGEBO BVBA

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Ekelstraat 111,2200, België

Telefoon (phone): 014 21 87 62; 0475 27 28 80 014 21 87 62; 0475 27 28 80

Fax (fax): 014 21 89 58 014 21 89 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.G.B.-ALGEBO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.G.B.-ALGEBO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.G.B.-ALGEBO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.G.B.-ALGEBO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.G.B.-ALGEBO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.G.B.-ALGEBO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.G.B.-ALGEBO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.G.B.-ALGEBO BVBA
Products information A.G.B.-ALGEBO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09822845458
Ondernemingsnummer: 2198059082
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.G.B.-ALGEBO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.G.B.-ALGEBO BVBA
(Get full report from official database of BE for A.G.B.-ALGEBO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.G.B.-ALGEBO BVBA
Addition kinds of activities for A.G.B.-ALGEBO BVBA

3652. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
34430404. Potten: gloeien, smelten of smelten | Pots: annealing, melting, or smelting
39991400. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
41190000. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec

Werken bij A.G.B.-ALGEBO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.G.B.-ALGEBO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.G.B.-ALGEBO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.G.B.-ALGEBO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

  Regio: ZOERLE-PARWIJS

  Bedrijf: DRAULANS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

 • Toonbankbediende met technische achtergrond (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het aanspreekpunt voor de klanten (bouw en industrie). Je takenpakket ziet er als volgt uit : * Opstellen van huurcontracten + verstrekken van advies over zeer diverse huurmachines * Aanmaak van offertes * Beantwoorden van e-mail verkeer * Opnemen van telefoon voor productinformatie * Afrekenen van huurcontracten (geldmanipulatie) Je werkt in een 38u-week, met wisselende uurroosters, 1 zaterdag op 2

 • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

 • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

 • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

  Type: Studentenjob

  Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

 • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

 • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

 • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

 • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: TROPIFLORA

  Type: Flexijob

  - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van A.G.B.-ALGEBO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.G.B.-ALGEBO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.G.B.-ALGEBO BVBA. Laat een reactie achter voor A.G.B.-ALGEBO BVBA. A.G.B.-ALGEBO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.G.B.-ALGEBO BVBA. Leave a respond for A.G.B.-ALGEBO BVBA. A.G.B.-ALGEBO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.G.B.-ALGEBO BVBA op de google maps. Adres en contacten A.G.B.-ALGEBO BVBA
Location of A.G.B.-ALGEBO BVBA on the google maps. Address and contacts of A.G.B.-ALGEBO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.G.B.-ALGEBO BVBA A.G.B.-ALGEBO BVBA: Plastics Center BVBA | Welding Services NV | VINCKEN BERNARD | HYDOR BVBA | T.A.B. NV

Other related companies as A.G.B.-ALGEBO BVBA: Plastics Center BVBA | Welding Services NV | VINCKEN BERNARD | HYDOR BVBA | T.A.B. NV

A.G.B.-ALGEBO BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is A.G.B.-ALGEBO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09822845458. Het bedrijf A.G.B.-ALGEBO BVBA bevindt zich op het adres: Ekelstraat 111,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.G.B.-ALGEBO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.G.B.-ALGEBO BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.G.B.-ALGEBO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.G.B.-ALGEBO BVBA, openstaande posities, locatie van A.G.B.-ALGEBO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.G.B.-ALGEBO BVBA is a company, that was registered 2012 in Herentals region, Belgium. Full name of company is A.G.B.-ALGEBO BVBA, company assigned to the tax number BE09822845458. The company A.G.B.-ALGEBO BVBA is located at the address: Ekelstraat 111,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.G.B.-ALGEBO BVBA were not found.
The main activity of A.G.B.-ALGEBO BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.G.B.-ALGEBO BVBA is not available. You also can look at reviews of A.G.B.-ALGEBO BVBA, open positions, location of A.G.B.-ALGEBO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.G.B.-ALGEBO BVBA, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.G.B.-ALGEBO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.G.B.-ALGEBO BVBA, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.G.B.-ALGEBO BVBA, employees, financial statistics.