ART EN CONFIDENCE (L')

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ART EN CONFIDENCE (L')
Private companiesHealth Services • ART EN CONFIDENCE (L')

Contactgegevens ART EN CONFIDENCE (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART EN CONFIDENCE (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

ART EN CONFIDENCE (L')

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 492A,1410, België

Telefoon (phone): 02 354 69 35 02 354 69 35

Fax (fax): 02 354 69 84 02 354 69 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART EN CONFIDENCE (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART EN CONFIDENCE (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART EN CONFIDENCE (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART EN CONFIDENCE (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART EN CONFIDENCE (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART EN CONFIDENCE (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART EN CONFIDENCE (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART EN CONFIDENCE (L')
Products information ART EN CONFIDENCE (L')

BTW identificatienummer (tax): BE01312286376
Ondernemingsnummer: 3397216796
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 842,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ART EN CONFIDENCE (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART EN CONFIDENCE (L')
(Get full report from official database of BE for ART EN CONFIDENCE (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor ART EN CONFIDENCE (L')
Addition kinds of activities for ART EN CONFIDENCE (L')

173103. Communicatie specialisatie | Communications specialization
34990103. Deuren, kluis en kluis: metaal | Doors, safe and vault: metal
36510107. FM en am radio tuners | Fm and am radio tuners
42159900. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
52510102. Sneeuwkanonnen | Snowblowers
54990204. Thee | Tea

Werken bij ART EN CONFIDENCE (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART EN CONFIDENCE (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART EN CONFIDENCE (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART EN CONFIDENCE (L'). Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Vacature seksuoloog – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde seksuoloog om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

  • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van ART EN CONFIDENCE (L') in sociale netwerken
Look for responds of ART EN CONFIDENCE (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART EN CONFIDENCE (L'). Laat een reactie achter voor ART EN CONFIDENCE (L'). ART EN CONFIDENCE (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART EN CONFIDENCE (L'). Leave a respond for ART EN CONFIDENCE (L'). ART EN CONFIDENCE (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART EN CONFIDENCE (L') op de google maps. Adres en contacten ART EN CONFIDENCE (L')
Location of ART EN CONFIDENCE (L') on the google maps. Address and contacts of ART EN CONFIDENCE (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come ART EN CONFIDENCE (L') ART EN CONFIDENCE (L'): NUTRI-TOP | DEVAS | Rumstse Metaalhandel NV | Atelier Primo B.V.B.A. | Import Partners Distribution bvba

Other related companies as ART EN CONFIDENCE (L'): NUTRI-TOP | DEVAS | Rumstse Metaalhandel NV | Atelier Primo B.V.B.A. | Import Partners Distribution bvba

ART EN CONFIDENCE (L') is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is ART EN CONFIDENCE (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01312286376. Het bedrijf ART EN CONFIDENCE (L') bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 492A,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 842,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ART EN CONFIDENCE (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ART EN CONFIDENCE (L') is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART EN CONFIDENCE (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART EN CONFIDENCE (L'), openstaande posities, locatie van ART EN CONFIDENCE (L') op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ART EN CONFIDENCE (L') is a company, that was registered 2005 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is ART EN CONFIDENCE (L'), company assigned to the tax number BE01312286376. The company ART EN CONFIDENCE (L') is located at the address: Chaussée de Bruxelles 492A,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 842,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ART EN CONFIDENCE (L') were not found.
The main activity of ART EN CONFIDENCE (L') is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ART EN CONFIDENCE (L') is not available. You also can look at reviews of ART EN CONFIDENCE (L'), open positions, location of ART EN CONFIDENCE (L') on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART EN CONFIDENCE (L'), Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART EN CONFIDENCE (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART EN CONFIDENCE (L'), Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART EN CONFIDENCE (L'), employees, financial statistics.