T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR
Private companiesAdministration of Economic Programs • T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR

Contactgegevens T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Boerderijstraat 72,8500, België

Telefoon (phone): 056 22 67 76 056 22 67 76

Fax (fax): 056 22 67 76 056 22 67 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR
Products information T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE04353576660
Ondernemingsnummer: 7590972900
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR
(Get full report from official database of BE for T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR
Addition kinds of activities for T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR

328104. Slate producten | Slate products
28340500. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
28419900. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
35320203. Classifiers (metallurgische of mijnbouwmachines) | Classifiers (metallurgical or mining machinery)
48999907. Communicatie-signaalverbeteringsnetwerkdiensten | Communication signal enhancement network services
51690600. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals

Werken bij T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende firma in de ruime regio zijn we op zoek naar een operator bulk. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket - mengen van de grondstoffen - persen van de grondstoffen - bulkverladen Je komt in contact met onder andere vrachtwagenchauffeurs die naar de weegbrug komen Het gaat zowel om manuele arbeid als om computergestuurd werk. Het mengen en het persen gebeurt voornamelijk computergestuurd. Je volgt de productie op zowel kwantitatief als kwalitatief.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR in sociale netwerken
Look for responds of T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR. Laat een reactie achter voor T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR. T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR. Leave a respond for T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR. T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR op de google maps. Adres en contacten T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR
Location of T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR on the google maps. Address and contacts of T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR: Tubex SPRL | Roosen België N.V. | EAN International | Eli Van De Vondel | La Maisonne

Other related companies as T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR: Tubex SPRL | Roosen België N.V. | EAN International | Eli Van De Vondel | La Maisonne

T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04353576660. Het bedrijf T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR bevindt zich op het adres: Boerderijstraat 72,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR, openstaande posities, locatie van T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR is a company, that was registered 1995 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR, company assigned to the tax number BE04353576660. The company T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR is located at the address: Boerderijstraat 72,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR were not found.
The main activity of T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR is not available. You also can look at reviews of T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR, open positions, location of T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.A.I.L. bvba-FENG SHUI ARCHITECTUUR & INTERIEUR, employees, financial statistics.