Goris Christiaan

Particuliere bedrijvenBosbouw • Goris Christiaan
Private companiesForestry • Goris Christiaan

Contactgegevens Goris Christiaan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goris Christiaan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goris Christiaan

Regio (region): Tremelo (Baal), België

Adres (address): Baalsebaan 183,3128, België

Telefoon (phone): 016 53 53 94 016 53 53 94

Fax (fax): 016 52 06 32 016 52 06 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goris Christiaan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goris Christiaan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goris Christiaan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goris Christiaan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goris Christiaan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goris Christiaan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goris Christiaan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goris Christiaan
Products information Goris Christiaan

BTW identificatienummer (tax): BE08175170898
Ondernemingsnummer: 8681365966
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Goris Christiaan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goris Christiaan
(Get full report from official database of BE for Goris Christiaan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goris Christiaan
Addition kinds of activities for Goris Christiaan

329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
792200. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
17210100. Residentieel schilderij | Residential painting
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
63710100. pensioenen | Pensions

Werken bij Goris Christiaan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goris Christiaan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goris Christiaan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goris Christiaan. Looking for open vacancies in other companies

  • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

  • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van Goris Christiaan in sociale netwerken
Look for responds of Goris Christiaan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goris Christiaan. Laat een reactie achter voor Goris Christiaan. Goris Christiaan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goris Christiaan. Leave a respond for Goris Christiaan. Goris Christiaan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goris Christiaan op de google maps. Adres en contacten Goris Christiaan
Location of Goris Christiaan on the google maps. Address and contacts of Goris Christiaan

Andere gerelateerde bedrijven als come Goris Christiaan Goris Christiaan: Solico SA | A La Maison du Téléphone SA | Demaecker-Van Haecke N.V. | VLEESBEDRIJF P. WILS | Restaurant

Other related companies as Goris Christiaan: Solico SA | A La Maison du Téléphone SA | Demaecker-Van Haecke N.V. | VLEESBEDRIJF P. WILS | Restaurant

Goris Christiaan is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Tremelo (Baal), België. De volledige naam van het bedrijf is Goris Christiaan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08175170898. Het bedrijf Goris Christiaan bevindt zich op het adres: Baalsebaan 183,3128. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Goris Christiaan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goris Christiaan is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goris Christiaan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goris Christiaan, openstaande posities, locatie van Goris Christiaan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goris Christiaan is a company, that was registered 2018 in Tremelo (Baal) region, Belgium. Full name of company is Goris Christiaan, company assigned to the tax number BE08175170898. The company Goris Christiaan is located at the address: Baalsebaan 183,3128. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Goris Christiaan were not found.
The main activity of Goris Christiaan is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Goris Christiaan is not available. You also can look at reviews of Goris Christiaan, open positions, location of Goris Christiaan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goris Christiaan, Tremelo (Baal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goris Christiaan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goris Christiaan, Tremelo (Baal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goris Christiaan, employees, financial statistics.