INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA

Contactgegevens INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA

Regio (region): Zwijndrecht, België

Adres (address): Jan Baptist Tassynsstraat 90,2070, België

Telefoon (phone): 03 252 90 90 03 252 90 90

Fax (fax): 03 253 10 40 03 253 10 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA
Products information INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04089904785
Ondernemingsnummer: 3460113525
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA
(Get full report from official database of BE for INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA
Addition kinds of activities for INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA

072302. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
544100. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
20910209. Oesters: verpakt in blikjes, potten, enz. | Oysters: packaged in cans, jars, etc.
36990103. betatrons | Betatrons
50650201. Amateur radio communicatie apparatuur | Amateur radio communications equipment
51490104. Verkorting, groente | Shortening, vegetable
79970201. Strandclub, lidmaatschap | Beach club, membership

Werken bij INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

  • Heftruckchauffeur in combinatie met bobijnopzetter - 2 ploegen - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met pin. Deze functie wordt gecombineerd met bobijnen opzetten.  Takenpakket: Bevoorraden van de materialen Laden en lossen De materialen op hun plaats zetten Bobijnen opzetten

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

  • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

Zoek naar antwoorden van INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA. Laat een reactie achter voor INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA. INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA. Leave a respond for INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA. INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA op de google maps. Adres en contacten INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA
Location of INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA on the google maps. Address and contacts of INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA: Hedm BVBA | Seniorie Ter Molen | Epm Gardens | Centre de Saint ecole | Sony Music Belgium

Other related companies as INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA: Hedm BVBA | Seniorie Ter Molen | Epm Gardens | Centre de Saint ecole | Sony Music Belgium

INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Zwijndrecht, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04089904785. Het bedrijf INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA bevindt zich op het adres: Jan Baptist Tassynsstraat 90,2070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA, openstaande posities, locatie van INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA is a company, that was registered 2012 in Zwijndrecht region, Belgium. Full name of company is INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA, company assigned to the tax number BE04089904785. The company INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA is located at the address: Jan Baptist Tassynsstraat 90,2070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA were not found.
The main activity of INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA is not available. You also can look at reviews of INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA, open positions, location of INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA, Zwijndrecht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA, Zwijndrecht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIEURINRICHT JANSSENS BVBA, employees, financial statistics.