INTERIEUR JOS GEURTS NV

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • INTERIEUR JOS GEURTS NV
Private companiesAgricultural Production - Crops • INTERIEUR JOS GEURTS NV

Contactgegevens INTERIEUR JOS GEURTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIEUR JOS GEURTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIEUR JOS GEURTS NV

Regio (region): Maaseik, België

Adres (address): Maastrichtersteenweg 189,3680, België

Telefoon (phone): 089 56 84 13 089 56 84 13

Fax (fax): 089 56 35 53 089 56 35 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIEUR JOS GEURTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIEUR JOS GEURTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIEUR JOS GEURTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIEUR JOS GEURTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIEUR JOS GEURTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIEUR JOS GEURTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIEUR JOS GEURTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIEUR JOS GEURTS NV
Products information INTERIEUR JOS GEURTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06061401367
Ondernemingsnummer: 7815643310
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in INTERIEUR JOS GEURTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIEUR JOS GEURTS NV
(Get full report from official database of BE for INTERIEUR JOS GEURTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIEUR JOS GEURTS NV
Addition kinds of activities for INTERIEUR JOS GEURTS NV

147999. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
832201. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service
14559903. Kaolin mijnbouw | Kaolin mining
22210205. Ondergoed stoffen, synthetische vezels en zijden | Underwear fabrics, manmade fiber and silk
38250227. Shunts, elektrisch | Shunts, electrical
39490800. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
65539904. Mausoleum operatie | Mausoleum operation
82440000. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools

Werken bij INTERIEUR JOS GEURTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIEUR JOS GEURTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIEUR JOS GEURTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIEUR JOS GEURTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEAUTY SECRETS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

Zoek naar antwoorden van INTERIEUR JOS GEURTS NV in sociale netwerken
Look for responds of INTERIEUR JOS GEURTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIEUR JOS GEURTS NV. Laat een reactie achter voor INTERIEUR JOS GEURTS NV. INTERIEUR JOS GEURTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIEUR JOS GEURTS NV. Leave a respond for INTERIEUR JOS GEURTS NV. INTERIEUR JOS GEURTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIEUR JOS GEURTS NV op de google maps. Adres en contacten INTERIEUR JOS GEURTS NV
Location of INTERIEUR JOS GEURTS NV on the google maps. Address and contacts of INTERIEUR JOS GEURTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIEUR JOS GEURTS NV INTERIEUR JOS GEURTS NV: Vandeweerd Nathalie | MENUISERIE BRIX SPRL | MOTOS CLAUDY | HDP | Atab NV

Other related companies as INTERIEUR JOS GEURTS NV: Vandeweerd Nathalie | MENUISERIE BRIX SPRL | MOTOS CLAUDY | HDP | Atab NV

INTERIEUR JOS GEURTS NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Maaseik, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIEUR JOS GEURTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06061401367. Het bedrijf INTERIEUR JOS GEURTS NV bevindt zich op het adres: Maastrichtersteenweg 189,3680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in INTERIEUR JOS GEURTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERIEUR JOS GEURTS NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIEUR JOS GEURTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIEUR JOS GEURTS NV, openstaande posities, locatie van INTERIEUR JOS GEURTS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERIEUR JOS GEURTS NV is a company, that was registered 1994 in Maaseik region, Belgium. Full name of company is INTERIEUR JOS GEURTS NV, company assigned to the tax number BE06061401367. The company INTERIEUR JOS GEURTS NV is located at the address: Maastrichtersteenweg 189,3680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 750,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in INTERIEUR JOS GEURTS NV were not found.
The main activity of INTERIEUR JOS GEURTS NV is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIEUR JOS GEURTS NV is not available. You also can look at reviews of INTERIEUR JOS GEURTS NV, open positions, location of INTERIEUR JOS GEURTS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIEUR JOS GEURTS NV, Maaseik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIEUR JOS GEURTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIEUR JOS GEURTS NV, Maaseik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIEUR JOS GEURTS NV, employees, financial statistics.