Dai

Contactgegevens Dai: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dai: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dai

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Acaciastraat 90,3500, België

Telefoon (phone): +32 (51) 504-98-33 +32 (51) 504-98-33

Fax (fax): +32 (2) 615-68-92 +32 (2) 615-68-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dai: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dai"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dai"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dai, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dai. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dai, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dai. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dai
Products information Dai

BTW identificatienummer (tax): BE08541290283
Ondernemingsnummer: 3401611328
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dai zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dai
(Get full report from official database of BE for Dai)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dai
Addition kinds of activities for Dai

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
6062. Staat krediet unies | State credit unions
244803. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
331200. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
30699906. Brandstoftanks, inklapbaar: rubberen stof | Fuel tanks, collapsible: rubberized fabric
32210101. Fruit potten, glas | Fruit jars, glass
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids
87489900. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec

Werken bij Dai: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dai: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dai. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dai. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

Zoek naar antwoorden van Dai in sociale netwerken
Look for responds of Dai in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dai. Laat een reactie achter voor Dai. Dai bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dai. Leave a respond for Dai. Dai on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dai op de google maps. Adres en contacten Dai
Location of Dai on the google maps. Address and contacts of Dai

Andere gerelateerde bedrijven als come Dai Dai: Finlandia Ijsstadion | LOUWET CONSTRUCTIONS | Centre Médical Gachard | Themis Insurance NV | ZEEBRUGGE CARAVANS NV

Other related companies as Dai: Finlandia Ijsstadion | LOUWET CONSTRUCTIONS | Centre Médical Gachard | Themis Insurance NV | ZEEBRUGGE CARAVANS NV

Dai is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Dai, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08541290283. Het bedrijf Dai bevindt zich op het adres: Acaciastraat 90,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dai zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dai is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dai is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dai, openstaande posities, locatie van Dai op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dai is a company, that was registered 2005 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Dai, company assigned to the tax number BE08541290283. The company Dai is located at the address: Acaciastraat 90,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dai were not found.
The main activity of Dai is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dai is not available. You also can look at reviews of Dai, open positions, location of Dai on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dai, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dai, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dai, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dai, employees, financial statistics.