GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA

Contactgegevens GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA

Regio (region): Lokeren, België

Adres (address): Roomstraat 40,9160, België

Telefoon (phone): 09 348 58 54 09 348 58 54

Fax (fax): 09 348 95 29 09 348 95 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA
Products information GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01009613037
Ondernemingsnummer: 6999084472
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 872,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA
(Get full report from official database of BE for GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA
Addition kinds of activities for GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA

874205. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services
10610101. Chromietwinning | Chromite mining
17310100. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
17319903. Algemeen elektrisch aannemer | General electrical contractor
32290105. Kookgereedschap, glas of glaskeramiek | Cooking utensils, glass or glass ceramic
35599906. Kleiwerkende en tempererende machines | Clay working and tempering machines

Werken bij GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • MEESTERGAST ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een meestergast elektriciteit.

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • student bakkershulp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA. Laat een reactie achter voor GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA. GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA. Leave a respond for GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA. GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA op de google maps. Adres en contacten GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA
Location of GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA on the google maps. Address and contacts of GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA: BEKAERT SHOP | Autorijschool Topper A.M. BVBA | Stimac SA | Ief De Laender | Mon Manege a Toi

Other related companies as GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA: BEKAERT SHOP | Autorijschool Topper A.M. BVBA | Stimac SA | Ief De Laender | Mon Manege a Toi

GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Lokeren, België. De volledige naam van het bedrijf is GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01009613037. Het bedrijf GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA bevindt zich op het adres: Roomstraat 40,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 872,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA, openstaande posities, locatie van GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA is a company, that was registered 2017 in Lokeren region, Belgium. Full name of company is GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA, company assigned to the tax number BE01009613037. The company GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA is located at the address: Roomstraat 40,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 872,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA were not found.
The main activity of GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA is not available. You also can look at reviews of GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA, open positions, location of GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA, Lokeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA, Lokeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODFRIED DE SMEDT BVBA BVBA, employees, financial statistics.