Gobert Sandra

Contactgegevens Gobert Sandra: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gobert Sandra: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gobert Sandra

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Dejonckerstraat 51,1060, België

Telefoon (phone): 02 538 32 50 02 538 32 50

Fax (fax): 02 538 07 99 02 538 07 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gobert Sandra: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gobert Sandra"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gobert Sandra"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gobert Sandra, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gobert Sandra. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gobert Sandra, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gobert Sandra. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gobert Sandra
Products information Gobert Sandra

BTW identificatienummer (tax): BE09224365234
Ondernemingsnummer: 9181243896
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gobert Sandra zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gobert Sandra
(Get full report from official database of BE for Gobert Sandra)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gobert Sandra
Addition kinds of activities for Gobert Sandra

735908. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
24110203. Piketten en eilanden: rond of gesplitst | Pickets and paling: round or split
25110703. Porch meubels en schommels: hout | Porch furniture and swings: wood
33999904. Stalen ballen | Steel balls
38299918. Slide regels | Slide rules

Werken bij Gobert Sandra: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gobert Sandra: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gobert Sandra. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gobert Sandra. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van Gobert Sandra in sociale netwerken
Look for responds of Gobert Sandra in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gobert Sandra. Laat een reactie achter voor Gobert Sandra. Gobert Sandra bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gobert Sandra. Leave a respond for Gobert Sandra. Gobert Sandra on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gobert Sandra op de google maps. Adres en contacten Gobert Sandra
Location of Gobert Sandra on the google maps. Address and contacts of Gobert Sandra

Andere gerelateerde bedrijven als come Gobert Sandra Gobert Sandra: ATEL ANS TRAIT SURFACES SPRL | NOVAGRAAF | Adamas diamond tooles N.V. | Ninocoat N.V. | Belgische Radio Unie

Other related companies as Gobert Sandra: ATEL ANS TRAIT SURFACES SPRL | NOVAGRAAF | Adamas diamond tooles N.V. | Ninocoat N.V. | Belgische Radio Unie

Gobert Sandra is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is Gobert Sandra, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09224365234. Het bedrijf Gobert Sandra bevindt zich op het adres: Dejonckerstraat 51,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 754,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gobert Sandra zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gobert Sandra is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gobert Sandra is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gobert Sandra, openstaande posities, locatie van Gobert Sandra op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gobert Sandra is a company, that was registered 1991 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is Gobert Sandra, company assigned to the tax number BE09224365234. The company Gobert Sandra is located at the address: Dejonckerstraat 51,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 754,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gobert Sandra were not found.
The main activity of Gobert Sandra is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gobert Sandra is not available. You also can look at reviews of Gobert Sandra, open positions, location of Gobert Sandra on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gobert Sandra, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gobert Sandra, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gobert Sandra, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gobert Sandra, employees, financial statistics.