GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO

Contactgegevens GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Marché Croix Place 7,7000, België

Telefoon (phone): 065 37 74 77 065 37 74 77

Fax (fax): 065 37 74 74 065 37 74 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO
Products information GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO

BTW identificatienummer (tax): BE04737823486
Ondernemingsnummer: 5688964843
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 869,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO
(Get full report from official database of BE for GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO
Addition kinds of activities for GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO

259100. Drapery hardware en raamgordijnen en tinten | Drapery hardware and window blinds and shades
331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
38250231. Standaarden en kalibrerende apparatuur, laboratorium | Standards and calibrating equipment, laboratory
73389901. Bewerkingsdienst | Editing service

Werken bij GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Monteur (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO in sociale netwerken
Look for responds of GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO. Laat een reactie achter voor GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO. GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO. Leave a respond for GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO. GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO op de google maps. Adres en contacten GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO
Location of GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO on the google maps. Address and contacts of GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO

Andere gerelateerde bedrijven als come GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO: Vandenbergh Parketbedrijf BVBA | Wills Carpets NV | Loratex BVBA | De Neef Chemical Recycling N.V. | Pype Ramen N.V.

Other related companies as GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO: Vandenbergh Parketbedrijf BVBA | Wills Carpets NV | Loratex BVBA | De Neef Chemical Recycling N.V. | Pype Ramen N.V.

GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04737823486. Het bedrijf GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO bevindt zich op het adres: Marché Croix Place 7,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 869,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO, openstaande posities, locatie van GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO is a company, that was registered 1987 in Mons region, Belgium. Full name of company is GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO, company assigned to the tax number BE04737823486. The company GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO is located at the address: Marché Croix Place 7,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 869,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO were not found.
The main activity of GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO is not available. You also can look at reviews of GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO, open positions, location of GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIULIANI-POPYN-LESUISSE ET D'ACUNTO, employees, financial statistics.