Petroplus Engineering Belgium

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Petroplus Engineering Belgium
Private companiesSocial Services • Petroplus Engineering Belgium

Contactgegevens Petroplus Engineering Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Petroplus Engineering Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Petroplus Engineering Belgium

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Potvlietlaan 7,2600, België

Telefoon (phone): 03 303 00 60 03 303 00 60

Fax (fax): 03 303 00 70 03 303 00 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Petroplus Engineering Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Petroplus Engineering Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Petroplus Engineering Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Petroplus Engineering Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Petroplus Engineering Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Petroplus Engineering Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Petroplus Engineering Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Petroplus Engineering Belgium
Products information Petroplus Engineering Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE05926269531
Ondernemingsnummer: 9636077880
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Petroplus Engineering Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Petroplus Engineering Belgium
(Get full report from official database of BE for Petroplus Engineering Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Petroplus Engineering Belgium
Addition kinds of activities for Petroplus Engineering Belgium

305200. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
32419900. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
32690203. Filtrerende media, aardewerk | Filtering media, pottery
35890100. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
38419903. Zuurstoftenten | Oxygen tents
50720403. Kopspijkers | Tacks
73710100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services

Werken bij Petroplus Engineering Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Petroplus Engineering Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Petroplus Engineering Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Petroplus Engineering Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • LOODGIETER (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van Petroplus Engineering Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Petroplus Engineering Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Petroplus Engineering Belgium. Laat een reactie achter voor Petroplus Engineering Belgium. Petroplus Engineering Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Petroplus Engineering Belgium. Leave a respond for Petroplus Engineering Belgium. Petroplus Engineering Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Petroplus Engineering Belgium op de google maps. Adres en contacten Petroplus Engineering Belgium
Location of Petroplus Engineering Belgium on the google maps. Address and contacts of Petroplus Engineering Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Petroplus Engineering Belgium Petroplus Engineering Belgium: Fiduciaire S.O.C.A.F. SPRL | Christoffels-Devolder-Hermans-Jackers | Neyens | Lightbox | Drukkerij De Bie BVBA

Other related companies as Petroplus Engineering Belgium: Fiduciaire S.O.C.A.F. SPRL | Christoffels-Devolder-Hermans-Jackers | Neyens | Lightbox | Drukkerij De Bie BVBA

Petroplus Engineering Belgium is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is Petroplus Engineering Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05926269531. Het bedrijf Petroplus Engineering Belgium bevindt zich op het adres: Potvlietlaan 7,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 420,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Petroplus Engineering Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Petroplus Engineering Belgium is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Petroplus Engineering Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Petroplus Engineering Belgium, openstaande posities, locatie van Petroplus Engineering Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Petroplus Engineering Belgium is a company, that was registered 2008 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is Petroplus Engineering Belgium, company assigned to the tax number BE05926269531. The company Petroplus Engineering Belgium is located at the address: Potvlietlaan 7,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 420,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Petroplus Engineering Belgium were not found.
The main activity of Petroplus Engineering Belgium is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Petroplus Engineering Belgium is not available. You also can look at reviews of Petroplus Engineering Belgium, open positions, location of Petroplus Engineering Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Petroplus Engineering Belgium, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Petroplus Engineering Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Petroplus Engineering Belgium, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Petroplus Engineering Belgium, employees, financial statistics.