INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
Private companiesFurniture and Fixtures • INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

Contactgegevens INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Brabantdam 33E,9000, België

Telefoon (phone): 09 233 00 11 09 233 00 11

Fax (fax): 09 233 05 83 09 233 05 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
Products information INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE06829895019
Ondernemingsnummer: 4011627197
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
(Get full report from official database of BE for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
Addition kinds of activities for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

501302. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
32910203. Pimpsteen en pumiciet schuurmiddel | Pumice and pumicite abrasive
35440107. Extrusie sterft | Extrusion dies
38250241. Apparatuur voor het meten en analyseren van golfvorms, nec | Waveform measuring and/or analyzing equipment, nec
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels

Werken bij INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudselektricien (2- of 3-ploegen) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien: Oplossen van storingen Preventief onderhoud uitvoeren aan het machinepark Meewerken aan de realisatie van nieuwe projecten Rapportage omtrent abnormale situaties aan de hoofd technische dienst

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

Zoek naar antwoorden van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV in sociale netwerken
Look for responds of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Laat een reactie achter voor INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. Leave a respond for INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV. INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV op de google maps. Adres en contacten INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV
Location of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV on the google maps. Address and contacts of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: De Meyer NV | Cauwenberghs Sofie | O.D.S. | DELBAUVE ERIC | Ingram European Coordination Center NV

Other related companies as INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV: De Meyer NV | Cauwenberghs Sofie | O.D.S. | DELBAUVE ERIC | Ingram European Coordination Center NV

INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06829895019. Het bedrijf INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV bevindt zich op het adres: Brabantdam 33E,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 423,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, openstaande posities, locatie van INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is a company, that was registered 2012 in Gent region, Belgium. Full name of company is INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, company assigned to the tax number BE06829895019. The company INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is located at the address: Brabantdam 33E,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 423,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV were not found.
The main activity of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV is not available. You also can look at reviews of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, open positions, location of INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INGENIEURSBUREAU G DERVEAUX NV, employees, financial statistics.