Gillain A

Contactgegevens Gillain A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gillain A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gillain A

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Boulevard Emile Devreux 28,6000, België

Telefoon (phone): 071 31 90 95 071 31 90 95

Fax (fax): 071 31 78 54 071 31 78 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gillain A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gillain A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gillain A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gillain A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gillain A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gillain A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gillain A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gillain A
Products information Gillain A

BTW identificatienummer (tax): BE05565917968
Ondernemingsnummer: 2490570068
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 876,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Gillain A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gillain A
(Get full report from official database of BE for Gillain A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gillain A
Addition kinds of activities for Gillain A

251107. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
14559901. Ball clay mijnbouw | Ball clay mining
20230204. Geconcentreerde wei | Concentrated whey
28220000. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
28999939. Plastic hout | Plastic wood
36630206. Televisie monitoren | Television monitors
36940201. Distributeurs, motorvoertuigmotor | Distributors, motor vehicle engine
42259900. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec

Werken bij Gillain A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gillain A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gillain A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gillain A. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

  • Hulpboekhouder te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpboekhouder m/v sta je in voor volgende taken en verantwoordelijkheden: Inboeken van aankoopfacturen Verwerking verkoopsfacturen Financiële verrichtingen Intrastat Kredietverzekering Debiteurenbeheer Algemene administratieve taken verbonden met de boekhouding Ondersteuning facturatie Bijspringen telefonische oproepen

  • Monteur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een monteur Montage van spanplafonds en wanddecoraties Je staat in voor een project van A tot Z Je gaat voornamelijk bij particulieren op verplaatsing  Monteren van latwerk en randprofielen op muren en plafonds Plaatsen en maken van licht- en gordijnnissen Plaatsen en leveren van akoestische isolatie Plaatsen en leveren van verlichtingsarmaturen Plaatsen van plafond- en wanddoeken in polyester 

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Jobstudent administratie (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: Agilitas Asse

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

  • Elektricien (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VAN WESEPOEL KENNY

    Type: Vaste Job

    algemenen elektriciteitswerken ventilatie zonnepanelen

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van Gillain A in sociale netwerken
Look for responds of Gillain A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gillain A. Laat een reactie achter voor Gillain A. Gillain A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gillain A. Leave a respond for Gillain A. Gillain A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gillain A op de google maps. Adres en contacten Gillain A
Location of Gillain A on the google maps. Address and contacts of Gillain A

Andere gerelateerde bedrijven als come Gillain A Gillain A: De Raeve Marc BVBA | Valmetal SA | Any Performance S.A. | Voeders Vandroemme N.V. | BREEN Belgium bvba

Other related companies as Gillain A: De Raeve Marc BVBA | Valmetal SA | Any Performance S.A. | Voeders Vandroemme N.V. | BREEN Belgium bvba

Gillain A is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Gillain A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05565917968. Het bedrijf Gillain A bevindt zich op het adres: Boulevard Emile Devreux 28,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 876,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gillain A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gillain A is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gillain A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gillain A, openstaande posities, locatie van Gillain A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gillain A is a company, that was registered 2011 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Gillain A, company assigned to the tax number BE05565917968. The company Gillain A is located at the address: Boulevard Emile Devreux 28,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 876,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gillain A were not found.
The main activity of Gillain A is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gillain A is not available. You also can look at reviews of Gillain A, open positions, location of Gillain A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gillain A, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gillain A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gillain A, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gillain A, employees, financial statistics.