TRYOUTPC (FTC)

Contactgegevens TRYOUTPC (FTC): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRYOUTPC (FTC): address, phone, fax, email, website, opening hours

TRYOUTPC (FTC)

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Patrijsstraat 35,2170, België

Telefoon (phone): 0496 55 76 58; 03 645 49 40 0496 55 76 58; 03 645 49 40

Fax (fax): 03 290 31 78 03 290 31 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRYOUTPC (FTC): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRYOUTPC (FTC)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRYOUTPC (FTC)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRYOUTPC (FTC), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRYOUTPC (FTC). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRYOUTPC (FTC), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRYOUTPC (FTC). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRYOUTPC (FTC)
Products information TRYOUTPC (FTC)

BTW identificatienummer (tax): BE05361022949
Ondernemingsnummer: 3311798095
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 428,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in TRYOUTPC (FTC) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRYOUTPC (FTC)
(Get full report from official database of BE for TRYOUTPC (FTC))

Aanvulling soorten activiteiten voor TRYOUTPC (FTC)
Addition kinds of activities for TRYOUTPC (FTC)

3357. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
142399. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
173102. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
521104. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
22990302. Ramie garens, draad, roving en textiel | Ramie yarn, thread, roving, and textiles
25120102. Banken, banken en davenports: gestoffeerd op houten frames | Couches, sofas, and davenports: upholstered on wood frames

Werken bij TRYOUTPC (FTC): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRYOUTPC (FTC): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRYOUTPC (FTC). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRYOUTPC (FTC). Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van TRYOUTPC (FTC) in sociale netwerken
Look for responds of TRYOUTPC (FTC) in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRYOUTPC (FTC). Laat een reactie achter voor TRYOUTPC (FTC). TRYOUTPC (FTC) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRYOUTPC (FTC). Leave a respond for TRYOUTPC (FTC). TRYOUTPC (FTC) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRYOUTPC (FTC) op de google maps. Adres en contacten TRYOUTPC (FTC)
Location of TRYOUTPC (FTC) on the google maps. Address and contacts of TRYOUTPC (FTC)

Andere gerelateerde bedrijven als come TRYOUTPC (FTC) TRYOUTPC (FTC): Technodel SPRL | Houttequiet NV | K.K.S. Belgium BVBA | Herlitska BVBA | Tim Peeters

Other related companies as TRYOUTPC (FTC): Technodel SPRL | Houttequiet NV | K.K.S. Belgium BVBA | Herlitska BVBA | Tim Peeters

TRYOUTPC (FTC) is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is TRYOUTPC (FTC), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05361022949. Het bedrijf TRYOUTPC (FTC) bevindt zich op het adres: Patrijsstraat 35,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 428,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TRYOUTPC (FTC) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRYOUTPC (FTC) is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRYOUTPC (FTC) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRYOUTPC (FTC), openstaande posities, locatie van TRYOUTPC (FTC) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRYOUTPC (FTC) is a company, that was registered 2001 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is TRYOUTPC (FTC), company assigned to the tax number BE05361022949. The company TRYOUTPC (FTC) is located at the address: Patrijsstraat 35,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 428,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TRYOUTPC (FTC) were not found.
The main activity of TRYOUTPC (FTC) is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRYOUTPC (FTC) is not available. You also can look at reviews of TRYOUTPC (FTC), open positions, location of TRYOUTPC (FTC) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRYOUTPC (FTC), Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRYOUTPC (FTC), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRYOUTPC (FTC), Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRYOUTPC (FTC), employees, financial statistics.