Target Compiler Technologies NV

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Target Compiler Technologies NV
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Target Compiler Technologies NV

Contactgegevens Target Compiler Technologies NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Target Compiler Technologies NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Target Compiler Technologies NV

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Technologielaan 11 Bus 2,3001, België

Telefoon (phone): 016 40 81 14 016 40 81 14

Fax (fax): +32 (14) 684-87-60 +32 (14) 684-87-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Target Compiler Technologies NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Target Compiler Technologies NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Target Compiler Technologies NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Target Compiler Technologies NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Target Compiler Technologies NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Target Compiler Technologies NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Target Compiler Technologies NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Target Compiler Technologies NV
Products information Target Compiler Technologies NV

BTW identificatienummer (tax): BE01572937011
Ondernemingsnummer: 5465118408
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Target Compiler Technologies NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Target Compiler Technologies NV
(Get full report from official database of BE for Target Compiler Technologies NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Target Compiler Technologies NV
Addition kinds of activities for Target Compiler Technologies NV

223101. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
35230112. Pinda combineert, graafmachines, verpakkers en threshers | Peanut combines, diggers, packers, and threshers
59479900. Cadeau, nieuwigheid, en souvenirwinkel, nec | Gift, novelty, and souvenir shop, nec
59991003. grafstenen | Tombstones
73590901. Piano verhuur | Piano rental

Werken bij Target Compiler Technologies NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Target Compiler Technologies NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Target Compiler Technologies NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Target Compiler Technologies NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chocolatier (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

    Regio: VUCHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Flexijob Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Zonhoven. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van Target Compiler Technologies NV in sociale netwerken
Look for responds of Target Compiler Technologies NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Target Compiler Technologies NV. Laat een reactie achter voor Target Compiler Technologies NV. Target Compiler Technologies NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Target Compiler Technologies NV. Leave a respond for Target Compiler Technologies NV. Target Compiler Technologies NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Target Compiler Technologies NV op de google maps. Adres en contacten Target Compiler Technologies NV
Location of Target Compiler Technologies NV on the google maps. Address and contacts of Target Compiler Technologies NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Target Compiler Technologies NV Target Compiler Technologies NV: Algemene Ontstopping Van De Cauter | APV BVBA | NEW LIFE OUTDOOR ACTIVITY | TD-TDS-TSRD SA | Toby Diffusion SPRL

Other related companies as Target Compiler Technologies NV: Algemene Ontstopping Van De Cauter | APV BVBA | NEW LIFE OUTDOOR ACTIVITY | TD-TDS-TSRD SA | Toby Diffusion SPRL

Target Compiler Technologies NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is Target Compiler Technologies NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01572937011. Het bedrijf Target Compiler Technologies NV bevindt zich op het adres: Technologielaan 11 Bus 2,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 104,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Target Compiler Technologies NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Target Compiler Technologies NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Target Compiler Technologies NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Target Compiler Technologies NV, openstaande posities, locatie van Target Compiler Technologies NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Target Compiler Technologies NV is a company, that was registered 1992 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is Target Compiler Technologies NV, company assigned to the tax number BE01572937011. The company Target Compiler Technologies NV is located at the address: Technologielaan 11 Bus 2,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 104,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Target Compiler Technologies NV were not found.
The main activity of Target Compiler Technologies NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Target Compiler Technologies NV is not available. You also can look at reviews of Target Compiler Technologies NV, open positions, location of Target Compiler Technologies NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Target Compiler Technologies NV, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Target Compiler Technologies NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Target Compiler Technologies NV, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Target Compiler Technologies NV, employees, financial statistics.