Gailly Marcel & Geneviève

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Gailly Marcel & Geneviève
Private companiesMotor Freight Transportation • Gailly Marcel & Geneviève

Contactgegevens Gailly Marcel & Geneviève: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gailly Marcel & Geneviève: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gailly Marcel & Geneviève

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue d'Angleterre 9,6000, België

Telefoon (phone): 071 32 52 56 071 32 52 56

Fax (fax): 071 31 22 54 071 31 22 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gailly Marcel & Geneviève: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gailly Marcel & Geneviève"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gailly Marcel & Geneviève"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gailly Marcel & Geneviève, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gailly Marcel & Geneviève. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gailly Marcel & Geneviève, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gailly Marcel & Geneviève. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gailly Marcel & Geneviève
Products information Gailly Marcel & Geneviève

BTW identificatienummer (tax): BE07811523437
Ondernemingsnummer: 9921722412
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 369,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Gailly Marcel & Geneviève zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gailly Marcel & Geneviève
(Get full report from official database of BE for Gailly Marcel & Geneviève)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gailly Marcel & Geneviève
Addition kinds of activities for Gailly Marcel & Geneviève

34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
35560301. Ontwateringsapparatuur, voedselverwerking | Dehydrating equipment, food processing
36929901. Droge cel batterijen, enkele of meerdere cellen | Dry cell batteries, single or multiple cell
60820000. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
64110100. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
73129900. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec

Werken bij Gailly Marcel & Geneviève: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gailly Marcel & Geneviève: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gailly Marcel & Geneviève. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gailly Marcel & Geneviève. Looking for open vacancies in other companies

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Nieuwerkerken is op zoek naar een metser.

  • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van Gailly Marcel & Geneviève in sociale netwerken
Look for responds of Gailly Marcel & Geneviève in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gailly Marcel & Geneviève. Laat een reactie achter voor Gailly Marcel & Geneviève. Gailly Marcel & Geneviève bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gailly Marcel & Geneviève. Leave a respond for Gailly Marcel & Geneviève. Gailly Marcel & Geneviève on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gailly Marcel & Geneviève op de google maps. Adres en contacten Gailly Marcel & Geneviève
Location of Gailly Marcel & Geneviève on the google maps. Address and contacts of Gailly Marcel & Geneviève

Andere gerelateerde bedrijven als come Gailly Marcel & Geneviève Gailly Marcel & Geneviève: DE BOECK & ZOON | Ever Travel NV | RENO DECOR NV | PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL | Bruno Monteyne

Other related companies as Gailly Marcel & Geneviève: DE BOECK & ZOON | Ever Travel NV | RENO DECOR NV | PROTEL (NEW TELEPHONE) SPRL | Bruno Monteyne

Gailly Marcel & Geneviève is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Gailly Marcel & Geneviève, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811523437. Het bedrijf Gailly Marcel & Geneviève bevindt zich op het adres: Rue d'Angleterre 9,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 369,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gailly Marcel & Geneviève zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gailly Marcel & Geneviève is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gailly Marcel & Geneviève is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gailly Marcel & Geneviève, openstaande posities, locatie van Gailly Marcel & Geneviève op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gailly Marcel & Geneviève is a company, that was registered 1993 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Gailly Marcel & Geneviève, company assigned to the tax number BE07811523437. The company Gailly Marcel & Geneviève is located at the address: Rue d'Angleterre 9,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 369,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gailly Marcel & Geneviève were not found.
The main activity of Gailly Marcel & Geneviève is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gailly Marcel & Geneviève is not available. You also can look at reviews of Gailly Marcel & Geneviève, open positions, location of Gailly Marcel & Geneviève on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gailly Marcel & Geneviève, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gailly Marcel & Geneviève, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gailly Marcel & Geneviève, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gailly Marcel & Geneviève, employees, financial statistics.