Logicsoft SPRL

Contactgegevens Logicsoft SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Logicsoft SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Logicsoft SPRL

Regio (region): Wavre (Limal), België

Adres (address): Avenue du Treizième Tirailleurs 17,1300, België

Telefoon (phone): 010 41 71 07 010 41 71 07

Fax (fax): 010 40 20 94 010 40 20 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Logicsoft SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Logicsoft SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Logicsoft SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Logicsoft SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Logicsoft SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Logicsoft SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Logicsoft SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Logicsoft SPRL
Products information Logicsoft SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06732116699
Ondernemingsnummer: 6792266845
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Logicsoft SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Logicsoft SPRL
(Get full report from official database of BE for Logicsoft SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Logicsoft SPRL
Addition kinds of activities for Logicsoft SPRL

14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
23919900. Gordijnen en gordijnen, inkl | Curtains and draperies, nec
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
35610100. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
51490302. Aroma's en geuren | Flavourings and fragrances
59999903. Autograph leveringen | Autograph supplies
87420201. Compensatie- en voordelenplanningskonsultant | Compensation and benefits planning consultant

Werken bij Logicsoft SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Logicsoft SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Logicsoft SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Logicsoft SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

Zoek naar antwoorden van Logicsoft SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Logicsoft SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Logicsoft SPRL. Laat een reactie achter voor Logicsoft SPRL. Logicsoft SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Logicsoft SPRL. Leave a respond for Logicsoft SPRL. Logicsoft SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Logicsoft SPRL op de google maps. Adres en contacten Logicsoft SPRL
Location of Logicsoft SPRL on the google maps. Address and contacts of Logicsoft SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Logicsoft SPRL Logicsoft SPRL: P B S D BVBA | Econosto NV | Anlis Aalst NV | Jolly Home | Vandenbulck N.V.

Other related companies as Logicsoft SPRL: P B S D BVBA | Econosto NV | Anlis Aalst NV | Jolly Home | Vandenbulck N.V.

Logicsoft SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Wavre (Limal), België. De volledige naam van het bedrijf is Logicsoft SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06732116699. Het bedrijf Logicsoft SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Treizième Tirailleurs 17,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Logicsoft SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Logicsoft SPRL is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Logicsoft SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Logicsoft SPRL, openstaande posities, locatie van Logicsoft SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Logicsoft SPRL is a company, that was registered 2000 in Wavre (Limal) region, Belgium. Full name of company is Logicsoft SPRL, company assigned to the tax number BE06732116699. The company Logicsoft SPRL is located at the address: Avenue du Treizième Tirailleurs 17,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Logicsoft SPRL were not found.
The main activity of Logicsoft SPRL is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Logicsoft SPRL is not available. You also can look at reviews of Logicsoft SPRL, open positions, location of Logicsoft SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Logicsoft SPRL, Wavre (Limal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Logicsoft SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Logicsoft SPRL, Wavre (Limal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Logicsoft SPRL, employees, financial statistics.