Smart Solutions NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Smart Solutions NV
Private companiesInsurance Carriers • Smart Solutions NV

Contactgegevens Smart Solutions NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smart Solutions NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smart Solutions NV

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Herentalsebaan 645,2160, België

Telefoon (phone): 03 354 09 79 03 354 09 79

Fax (fax): 03 354 07 89 03 354 07 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smart Solutions NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smart Solutions NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smart Solutions NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smart Solutions NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smart Solutions NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smart Solutions NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smart Solutions NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smart Solutions NV
Products information Smart Solutions NV

BTW identificatienummer (tax): BE03196166992
Ondernemingsnummer: 1926971435
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Smart Solutions NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smart Solutions NV
(Get full report from official database of BE for Smart Solutions NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smart Solutions NV
Addition kinds of activities for Smart Solutions NV

703399. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
22210601. Automotive stoffen, kunstmatige vezels | Automotive fabrics, manmade fiber
23710100. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
34439916. lasverbindingen | Weldments
55510302. Zeilboten, unpowered | Sailboats, unpowered
73420000. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers
75349900. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec

Werken bij Smart Solutions NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smart Solutions NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smart Solutions NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smart Solutions NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • Jobstudent (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Smart Solutions NV in sociale netwerken
Look for responds of Smart Solutions NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smart Solutions NV. Laat een reactie achter voor Smart Solutions NV. Smart Solutions NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smart Solutions NV. Leave a respond for Smart Solutions NV. Smart Solutions NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smart Solutions NV op de google maps. Adres en contacten Smart Solutions NV
Location of Smart Solutions NV on the google maps. Address and contacts of Smart Solutions NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Smart Solutions NV Smart Solutions NV: Intakt BVBA | Dream SA | Omexco N.V. | Henrotech NV | ZEUS COMPUTER SPRL

Other related companies as Smart Solutions NV: Intakt BVBA | Dream SA | Omexco N.V. | Henrotech NV | ZEUS COMPUTER SPRL

Smart Solutions NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Smart Solutions NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03196166992. Het bedrijf Smart Solutions NV bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 645,2160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 820,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Smart Solutions NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Smart Solutions NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smart Solutions NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smart Solutions NV, openstaande posities, locatie van Smart Solutions NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Smart Solutions NV is a company, that was registered 1992 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is Smart Solutions NV, company assigned to the tax number BE03196166992. The company Smart Solutions NV is located at the address: Herentalsebaan 645,2160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 820,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Smart Solutions NV were not found.
The main activity of Smart Solutions NV is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Smart Solutions NV is not available. You also can look at reviews of Smart Solutions NV, open positions, location of Smart Solutions NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smart Solutions NV, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smart Solutions NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smart Solutions NV, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smart Solutions NV, employees, financial statistics.