SCANSOFT BELGIUM BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • SCANSOFT BELGIUM BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • SCANSOFT BELGIUM BVBA

Contactgegevens SCANSOFT BELGIUM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCANSOFT BELGIUM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCANSOFT BELGIUM BVBA

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Guldensporenpark 32,9820, België

Telefoon (phone): 09 239 80 00 09 239 80 00

Fax (fax): 09 239 80 01 09 239 80 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCANSOFT BELGIUM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCANSOFT BELGIUM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCANSOFT BELGIUM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCANSOFT BELGIUM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCANSOFT BELGIUM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCANSOFT BELGIUM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCANSOFT BELGIUM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCANSOFT BELGIUM BVBA
Products information SCANSOFT BELGIUM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08207031250
Ondernemingsnummer: 2618011474
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SCANSOFT BELGIUM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCANSOFT BELGIUM BVBA
(Get full report from official database of BE for SCANSOFT BELGIUM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCANSOFT BELGIUM BVBA
Addition kinds of activities for SCANSOFT BELGIUM BVBA

371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
729999. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
28340402. Koude middelen | Cold remedies
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state
38260501. Apparatuur voor gasanalyse | Gas analyzing equipment
39990100. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
39999922. Hydroponische apparatuur | Hydroponic equipment
72169903. Droogreinigende verzamel- en distributiebureau | Drycleaning collecting and distributing agency

Werken bij SCANSOFT BELGIUM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCANSOFT BELGIUM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCANSOFT BELGIUM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCANSOFT BELGIUM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

Zoek naar antwoorden van SCANSOFT BELGIUM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SCANSOFT BELGIUM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCANSOFT BELGIUM BVBA. Laat een reactie achter voor SCANSOFT BELGIUM BVBA. SCANSOFT BELGIUM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCANSOFT BELGIUM BVBA. Leave a respond for SCANSOFT BELGIUM BVBA. SCANSOFT BELGIUM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCANSOFT BELGIUM BVBA op de google maps. Adres en contacten SCANSOFT BELGIUM BVBA
Location of SCANSOFT BELGIUM BVBA on the google maps. Address and contacts of SCANSOFT BELGIUM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SCANSOFT BELGIUM BVBA SCANSOFT BELGIUM BVBA: Agora-Libris-Beranger | Desmedt | Distrinox SPRL | Fabriekspand NV | Sterckx Inge

Other related companies as SCANSOFT BELGIUM BVBA: Agora-Libris-Beranger | Desmedt | Distrinox SPRL | Fabriekspand NV | Sterckx Inge

SCANSOFT BELGIUM BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is SCANSOFT BELGIUM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207031250. Het bedrijf SCANSOFT BELGIUM BVBA bevindt zich op het adres: Guldensporenpark 32,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SCANSOFT BELGIUM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCANSOFT BELGIUM BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCANSOFT BELGIUM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCANSOFT BELGIUM BVBA, openstaande posities, locatie van SCANSOFT BELGIUM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SCANSOFT BELGIUM BVBA is a company, that was registered 2001 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is SCANSOFT BELGIUM BVBA, company assigned to the tax number BE08207031250. The company SCANSOFT BELGIUM BVBA is located at the address: Guldensporenpark 32,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SCANSOFT BELGIUM BVBA were not found.
The main activity of SCANSOFT BELGIUM BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SCANSOFT BELGIUM BVBA is not available. You also can look at reviews of SCANSOFT BELGIUM BVBA, open positions, location of SCANSOFT BELGIUM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCANSOFT BELGIUM BVBA, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCANSOFT BELGIUM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCANSOFT BELGIUM BVBA, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCANSOFT BELGIUM BVBA, employees, financial statistics.