Salto Multimedia Distribution

Contactgegevens Salto Multimedia Distribution: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Salto Multimedia Distribution: address, phone, fax, email, website, opening hours

Salto Multimedia Distribution

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Satenrozen 22A,2550, België

Telefoon (phone): 03 458 48 62 03 458 48 62

Fax (fax): 03 458 48 63 03 458 48 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Salto Multimedia Distribution: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Salto Multimedia Distribution"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Salto Multimedia Distribution"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Salto Multimedia Distribution, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Salto Multimedia Distribution. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Salto Multimedia Distribution, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Salto Multimedia Distribution. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Salto Multimedia Distribution
Products information Salto Multimedia Distribution

BTW identificatienummer (tax): BE08547882080
Ondernemingsnummer: 4629882812
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Salto Multimedia Distribution zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Salto Multimedia Distribution
(Get full report from official database of BE for Salto Multimedia Distribution)

Aanvulling soorten activiteiten voor Salto Multimedia Distribution
Addition kinds of activities for Salto Multimedia Distribution

3087. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
27520404. Postkaarten, foto: gelithografeerd | Post cards, picture: lithographed
28790109. Rotenonconcentraten en preparaten | Rotenone concentrates and preparations
30889901. Badkamerinrichtingen, kunststoffen | Bathroom fixtures, plastics
34330100. Branders, ovens, boilers en strokers | Burners, furnaces, boilers, and strokers
36990606. Open haard logs, elektrisch | Fireplace logs, electric
44990304. Bootvervoer van commerciële boten | Chartering of commercial boats
57129906. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture
87310201. Chemisch laboratorium, behalve het testen | Chemical laboratory, except testing

Werken bij Salto Multimedia Distribution: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Salto Multimedia Distribution: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Salto Multimedia Distribution. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Salto Multimedia Distribution. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio NUKERKE (NUKERKE)

    Regio: NUKERKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Salto Multimedia Distribution in sociale netwerken
Look for responds of Salto Multimedia Distribution in social networks

Lees alle opmerkingen voor Salto Multimedia Distribution. Laat een reactie achter voor Salto Multimedia Distribution. Salto Multimedia Distribution bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Salto Multimedia Distribution. Leave a respond for Salto Multimedia Distribution. Salto Multimedia Distribution on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Salto Multimedia Distribution op de google maps. Adres en contacten Salto Multimedia Distribution
Location of Salto Multimedia Distribution on the google maps. Address and contacts of Salto Multimedia Distribution

Andere gerelateerde bedrijven als come Salto Multimedia Distribution Salto Multimedia Distribution: Delecluse sa-Climatisation | Gijsemberg Computerpapier | Isobel | WW Investments Antwerp bvba | godel,mang

Other related companies as Salto Multimedia Distribution: Delecluse sa-Climatisation | Gijsemberg Computerpapier | Isobel | WW Investments Antwerp bvba | godel,mang

Salto Multimedia Distribution is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is Salto Multimedia Distribution, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08547882080. Het bedrijf Salto Multimedia Distribution bevindt zich op het adres: Satenrozen 22A,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 726,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Salto Multimedia Distribution zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Salto Multimedia Distribution is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Salto Multimedia Distribution is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Salto Multimedia Distribution, openstaande posities, locatie van Salto Multimedia Distribution op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Salto Multimedia Distribution is a company, that was registered 1995 in Kontich region, Belgium. Full name of company is Salto Multimedia Distribution, company assigned to the tax number BE08547882080. The company Salto Multimedia Distribution is located at the address: Satenrozen 22A,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 726,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Salto Multimedia Distribution were not found.
The main activity of Salto Multimedia Distribution is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Salto Multimedia Distribution is not available. You also can look at reviews of Salto Multimedia Distribution, open positions, location of Salto Multimedia Distribution on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Salto Multimedia Distribution, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Salto Multimedia Distribution, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Salto Multimedia Distribution, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Salto Multimedia Distribution, employees, financial statistics.