Ideal Consultancy & Engineering

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Ideal Consultancy & Engineering
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Ideal Consultancy & Engineering

Contactgegevens Ideal Consultancy & Engineering: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ideal Consultancy & Engineering: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ideal Consultancy & Engineering

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Europark-Noord 14A,9100, België

Telefoon (phone): 03 777 41 85 03 777 41 85

Fax (fax): 03 776 53 67 03 776 53 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ideal Consultancy & Engineering: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ideal Consultancy & Engineering"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ideal Consultancy & Engineering"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ideal Consultancy & Engineering, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ideal Consultancy & Engineering. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ideal Consultancy & Engineering, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ideal Consultancy & Engineering. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ideal Consultancy & Engineering
Products information Ideal Consultancy & Engineering

BTW identificatienummer (tax): BE03698516845
Ondernemingsnummer: 7031494140
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 548,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ideal Consultancy & Engineering zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ideal Consultancy & Engineering
(Get full report from official database of BE for Ideal Consultancy & Engineering)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ideal Consultancy & Engineering
Addition kinds of activities for Ideal Consultancy & Engineering

225800. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
30840000. Kunststof pijp | Plastics pipe
35470000. Molen machines | Rolling mill machinery
38450203. Dialyzers, electromedical | Dialyzers, electromedical
50219905. rekken | Racks
80690100. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals

Werken bij Ideal Consultancy & Engineering: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ideal Consultancy & Engineering: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ideal Consultancy & Engineering. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ideal Consultancy & Engineering. Looking for open vacancies in other companies

  • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

Zoek naar antwoorden van Ideal Consultancy & Engineering in sociale netwerken
Look for responds of Ideal Consultancy & Engineering in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ideal Consultancy & Engineering. Laat een reactie achter voor Ideal Consultancy & Engineering. Ideal Consultancy & Engineering bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ideal Consultancy & Engineering. Leave a respond for Ideal Consultancy & Engineering. Ideal Consultancy & Engineering on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ideal Consultancy & Engineering op de google maps. Adres en contacten Ideal Consultancy & Engineering
Location of Ideal Consultancy & Engineering on the google maps. Address and contacts of Ideal Consultancy & Engineering

Andere gerelateerde bedrijven als come Ideal Consultancy & Engineering Ideal Consultancy & Engineering: Eyckmans BVBA | COMPTOIR D'ESCOMPTE | DELVAUX - KANO-KAYAK SPORT | BOZARC | Mécanique de Précision Colinet S.A.

Other related companies as Ideal Consultancy & Engineering: Eyckmans BVBA | COMPTOIR D'ESCOMPTE | DELVAUX - KANO-KAYAK SPORT | BOZARC | Mécanique de Précision Colinet S.A.

Ideal Consultancy & Engineering is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Ideal Consultancy & Engineering, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03698516845. Het bedrijf Ideal Consultancy & Engineering bevindt zich op het adres: Europark-Noord 14A,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 548,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ideal Consultancy & Engineering zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ideal Consultancy & Engineering is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ideal Consultancy & Engineering is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ideal Consultancy & Engineering, openstaande posities, locatie van Ideal Consultancy & Engineering op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ideal Consultancy & Engineering is a company, that was registered 1997 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Ideal Consultancy & Engineering, company assigned to the tax number BE03698516845. The company Ideal Consultancy & Engineering is located at the address: Europark-Noord 14A,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 548,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ideal Consultancy & Engineering were not found.
The main activity of Ideal Consultancy & Engineering is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ideal Consultancy & Engineering is not available. You also can look at reviews of Ideal Consultancy & Engineering, open positions, location of Ideal Consultancy & Engineering on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ideal Consultancy & Engineering, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ideal Consultancy & Engineering, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ideal Consultancy & Engineering, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ideal Consultancy & Engineering, employees, financial statistics.